Broadway Jegyiroda
Jegyiroda:
1075 Bp. Károly krt. 21.
Tel: 06 1 780-07-80 Nyitva: H-P: 10-18

Jegyvásárlás

Program


Maugli, a dzsungel fia

Maugli, a dzsungel fia

mesejáték
A Mézesvölgyi Nyár előadása - gyerekműsor


 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. augusztus 10. péntek, 17:00

Az előadás a klasszikus mese új feldolgozásával, szép kivitelben és fülbemászó zenékkel kíván tartalmas szórakozást nyújtani a gyerekeknek.

"Összetart itt minden élet, dzsungel otthon, te gyönyörű hely....."

Az állatok szeretnek az őserdőben élni: boldogan nevelgetik és tanítgatják kölykeiket, játszanak, rejtőzködnek, vadásznak, veszekednek vagy barátkoznak, néha menekülnek a ragadozók elől. Ez az ő világuk, nem pedig az emberé. Mégis, amikor egy csecsemő elveszetten sír a bokrok sűrűjében, Bagíra, a fekete párduc és jó cimborája Balu, a medve segítségére siet, és még a farkasok vezére, Akela is vállalja, hogy megpróbálnak vigyázni rá és felnevelik.

De Mauglira folyton veszélyek leselkednek. Barátai még csak-csak megóvják a buta majmok csapatától, vagy Ká-tól, az óriáskígyótól, de amikor kiderül: Sirkán, a gonosz tigris visszatért a vadászterületére, muszáj kimenteni az emberkölyköt!

Félelmetes hajsza kezdődik! Miközben Bagíra és Balu el akarják juttatni Mauglit az emberek falujába, nyomukban liheg Sirkán és a keselyűk csapata...

Szereposztás:

Maugli: Bakó Krisztián
Balu: Berecz György
Bagira: Kovács Róbert
Sirkán: Ott József / Szilasi Balázs
Ká, Akela: Straub Péter
Majmok, Keselyűk: Korcsmáros András, Házi Anita

Alkotók:

Zene: Barcsik Vali
Díszlet: Gallai István
Jelmez: N. Kiszely Melinda
Rendezte: Kovács Róbert

Az előadás időtartama: 60 perc.

A Görbetükör Társulat előadása.


3 éves kor alatt a belépés ingyenes, ha a gyerek külön ülőhelyet nem foglal el.

A Mézesvölgyi Nyár programjairól bővebben a www.mezesvolgyinyar.hu oldalon, az esőnapokkal kapcsolatos tudnivalókról pedig az Általános Szerződési Feltételek aloldalon tájékozódhatnak.

Ajánlatunk


Egy szállodai szoba a helyszín, ahol két jó barát, két fiatal háziorvos fergeteges legénybúcsúra készül. Alex, a hűséges cimbora gondosan fölkészült Simon esküvője előtti utolsó kiruccanására, ám hiába az alapos tervezés, a dolgok mégsem úgy alakulnak, ahogy szeretnék.

Tornádó gyorsaságú pörgések, hihetetlen jelmezek, lélegzetelállító mozdulatok és mindent elsöprő szenvedély. Ez a Grúz Állami Népi Együttes! Újra Magyarországon a legendás Shukishvili!

Ajánló


Janikovszky – lánykori nevén Kucses – Éva tizenkét és tizennyolc éves kora között, 1938-tól 1944-ig vezette a naplóját. Negyedik naplófüzetének…

A fiatal Edmond Dantest a menyegzőjéről viszik el a rendőrök egy feljelentés alapján. If várának börtönébe kerül, ahonnan nincs visszatérés.…

A belépőjegy tartalma a múzeum kiállításának megtekintését (végvári életpanoptikum, huszárbaba gyűjtemény, régi eszközök gyűjteménye, porcelánbaba gyűjtemény, csárda múzeum, lovas eszközök…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!