Broadway Jegyiroda
Jegyiroda:
1075 Bp. Károly krt. 21.
Tel: 06 1 780-07-80 Nyitva: H-P: 10-18

Jegyvásárlás

Program


Mérő László előadása

Mérő László előadása

Mérő professzor az okos, igazán magas színvonalú lélektani ismeretterjesztés híveinek egyik nagy kedvence. A neves szakember azoknak sem okoz csalódást, akik egy előadástól sok információt, hasznos ismereteket várnak, de azoknak sem, akik szeretik az érthető, plasztikus megfogalmazást, az érdekes sztorikat és a jó humort – ezek mind az erősségei közé tartoznak.  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. február 19. szerda, 18:00

A szívemre hallgassak vagy az eszemre?

Mérő professzor az okos, igazán magas színvonalú lélektani ismeretterjesztés híveinek egyik nagy kedvence. A neves szakember azoknak sem okoz csalódást, akik egy előadástól sok információt, hasznos ismereteket várnak, de azoknak sem, akik szeretik az érthető, plasztikus megfogalmazást, az érdekes sztorikat és a jó humort – ezek mind az erősségei közé tartoznak.

Aktuális előadásában azt mutatja meg nekünk, hogy valójában hogyan hozunk döntéseket – és hogyan lenne érdemes döntéseket hoznunk. Valóban észérvek alapján mérlegelünk, vagy csak hisszük ezt? Milyen szerepet játszanak egy tudatos döntésben az érzelmeink? Szabad-e a szívünkre hallgatni, vagy akkor tesszük jobban, ha inkább az eszünkre támaszkodunk? És mit tegyünk, ha egészen mást súg a szívünk, mint az eszünk? Mire törekedjünk: az elégedettségre vagy az optimumra? Mikor járunk jobban? Dr. Mérő László segít jól dönteni.

Az előadás után könyvvásárlásra és dedikálásra lesz lehetőség.
Az előadás 18:00 órakor kezdődik.

Ajánlatunk


Az előadás arról szól, milyen hazugságban élni, hazugságban leélni egy életet, és milyen, ha ezt a hatalmi elit különféle rétegeinek való megfelelés kényszeríti ránk. (Kovács Bálint)

Frank Wildhorn musicalje és Homonnay Zsolt rendezése a nő örök, csábító szenvedélyességét, a férfi és a nő ösztönös és csillapíthatatlan vonzalmát tárja a közönség elé, 21. századi, extravagáns környezetben.

Ajánló


A 60 perces angol nyelvű túrák mindennap háromszor (13:30, 15:00, 16:30) indulnak. Időszakosan olasz, francia, spanyol, német és magyar nyelvű…

40 évvel első szegedi előadása után visszatér az István, a király!

Ahogy egy kritikusa írta: „Akinek nehéz a szíve, vagy csak melegségre vágyik, nézze meg ezt a darabot. Aki a nagy…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!