Broadway Jegyiroda
Jegyiroda:
1075 Bp. Károly krt. 21.
Tel: 06 1 780-07-80 Nyitva: H-P: 10-18

Jegyvásárlás

Program


,,Meseautó" című zenés vígjáték

,,Meseautó" című zenés vígjáték

Úgy tapasztaltuk, hogy nagy az igény a mindenkiben kellemes emlékeket ébresztő, zenés és imádnivaló darabokra. Így esett hát a választásunk az egyik legnagyobb magyar filmsikerre: a MESEAUTÓRA.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. október 9. péntek, 19:00

Az üzleti életben sikeres, de magánéletében boldogtalan bankvezér beleszeret az egyik alkalmazottjába. Titokban egy autót ajándékoz neki, és még sofőrnek is elszegődik mellé, csak, hogy kiderítse, a lány önmagáért szereti-e. Természetesen jelen van a főnökébe szerelmes titkárnő és a mindent megbonyolító Halmos úr, akitől meghallgathatjuk a film legismertebb mondatait: Belenyomja a párnába, nem kefélni; egy a párna, egy a részvény, egy lehellet egy a részvény; vagy: Ez nem a mi Szűcsünk, ez egészen más Szűcs. Mit sütsz, kis szűcs, sós húst sütsz, kis szűcs?. A Filmbélinél sokkal komolyabb szerepet kap Vera barátnője, Sárika és Szűcs barátja, Péterffy. Hogy a darab pergőbb és izgalmasabb legyen, feltűnik néhány új szereplő is: a vezérigazgatót ideiglenesen helyettesítő Pista sofőr, a két zseniális magándetektív és a két szenzációs recepciós. Ők gondoskodnak arról, hogy aztán Lillafüreden a fináléban minden a helyére kerüljön.

Ajánló


A művész pályafutásának 30 éves évfordulóját ünnepli idén és a jubileumi turnéja keretében dupla koncertet ad Budapesten!

Lázár Ervin mesejátékát már számos változatban láthatták az író rajongó olvasói. Tévéjáték, könyv, vagy színházi formában, sőt egy generáció nevelkedett…

A 60 perces angol nyelvű túrák mindennap háromszor (13:30, 15:00, 16:30) indulnak. Időszakosan olasz, francia, spanyol, német és magyar nyelvű…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!