Broadway Jegyiroda
Jegyiroda:
1075 Bp. Károly krt. 21.
Tel: 06 1 780-07-80 Nyitva: H-P: 10-18

Jegyvásárlás

Program


Mesefesztivál: Janikovszky Éva, Az úgy volt

Mesefesztivál: Janikovszky Éva, Az úgy volt

Mesefesztivál
Janikovszky Éva: Az úgy volt…
(6-13 éves gyereknek ajánljuk)

 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. május 19. vasárnap, 11:00

Janikovszky Éva eddig színpadon soha be nem mutatott könyvei alapján, először színpadon: a születéstől a kiskamaszkorig az élet minden nyűge. Ki tudja, hogy kitől örökölte az a gyerek az eszét, a szépségét? Kire ütött, amikor csak a baj van vele már megint? És vajon mi jár egy kiskamasz fejében? Janikovszky Éva humorral megírt könyvei segítenek megérteni gyerekeinket, akikkel közben együtt nevethetünk a világ igen fontos dolgain. Az előadást 7 éves kortól ajánljuk 107 éves korig! A színpadra állított írások laza szövete betekintést enged gyermekeink mindennapjaiba, az író jellegzetes iróniájával átszőve.

Rendező: Szilágyi Bálint
Dramaturg: Tollár Mónika
Látványtervező: Márkus Sándor
Játsszák: Barna Zsombor, Bodoky Márk, Georgita Máté Dezső, Osváth Judit

Az előadás hossza: 60 perc

A jegy megváltásával részt vehet a Janikovszky Éva mesehősei Rajzpályázat kiállításán és a Csupa-csoda Vándorjátszórét 30 darab ügyességi játékát is kipróbálhatja (jó idő esetén a Klauzál Ház kertjében, rossz idő esetén az aulában).

További program a Mesefesztiválon:
május 19. vasárnap
9.30 Koncerten a babám!
Mesefesztivál

A babalélek simogató dallamok mellett rövid mese és mondóka is várja a babákat és a kikapcsolódni vágyó szülőket babakoncertünkre. Ha szeretik a klasszikus zenét, szívesen mennének koncertre, de még pici a kisbaba, jöjjenek a Gardrób Művészeti Csoport baba-szülő koncertjére. Puha párnákon, babzsákon és szőnyegen együtt pihenhetnek és szórakozhatnak gyermekükkel 45 percben. A koncerten klasszikus művek csendülnek fel fuvolán és hárfán. A koncert végén hangszersimogató is lesz.

Művészeti vezető: Nagy Judit fuvolaművész

Műsorvezető, mesélő: Ferenc Gabriella

Babáknak a részvétel díjtalan, belépőjegyet a felnőttek részére szükséges váltani.

Ajánlatunk


Szekeres Adrien és László Boldizsár szimfonikus dal-estje

A fiatal Edmond Dantest a menyegzőjéről viszik el a rendőrök egy feljelentés alapján. If várának börtönébe kerül, ahonnan nincs visszatérés. A vád: kapcsolat az akkor száműzött Napóleonnal. A vád hazugságra épül, de Dantes már nem tudja bizonyítani igazát.

Ajánló


A 60 perces angol nyelvű túrák mindennap háromszor (13:30, 15:00, 16:30) indulnak. Időszakosan olasz, francia, spanyol, német és magyar nyelvű…

Mary Chase groteszk vígjátékának címszereplője egy több mint két méter magas, nagy fehér nyúl, akit Harveynak hívnak. Ez a Harvey,…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!