Broadway Jegyiroda
Jegyiroda:
1075 Bp. Károly krt. 21.
Tel: 06 1 780-07-80 Nyitva: H-P: 10-18

Jegyvásárlás

Program


Mézesvölgyi Nyár - Farkasházi Réka és a Tintanyúl

Mézesvölgyi Nyár - Farkasházi Réka és a Tintanyúl

A koncerten legújabb albumuk, a Társasjáték dalai, valamint a legkedveltebb Tintanyúl-dalok csendülnek fel. Az élő zene, a mese, és a közönség interaktív bevonása a koncertbe igazi családi élményt nyújt.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2023. július 12. szerda, 18:00

FARKASHÁZI RÉKA ÉS A TINTANYÚL

’Az év hazai gyermekalbuma' kategóriában kétszeres Fonogram- díjas 'Farkasházi Réka és a Tintanyúl' zenekar a koncerten régi és új dalokkal szórakoztatja a kicsiket és nagyokat. Hazai kortárs költők megzenésített versei mellett a zenekar saját szövegei és dalai is felcsendülnek, melyek a családról, a barátságról, szerelemről, emberségről, összetartozásról szólnak. A zenekar, a hangzásvilág kialakításakor különösen figyelt arra, hogy az egész családnak igazi, közös zenei élményt nyújtson, hiszen ahogy Réka vallja, ők nevelik a jövő zeneértő, koncertlátogató közönségét. A koncerten legújabb albumuk, a Társasjáték dalai, valamint a legkedveltebb Tintanyúl-dalok csendülnek fel. Az élő zene, a mese, és a közönség interaktív bevonása a koncertbe igazi családi élményt nyújt.

A zenekar tagjai:
Farkasházi Réka
Csiszár Ferenc
Delov Jávor
Kálmán Tamás
Studniczky László

Ajánlatunk


A „Popzene időgépben” koncepció mögött mindenki által ismert kortárs popsikerek és örökzöld popslágerek swingesített, jazzesített, doo-woposított, Motown-hangzású soulba ültetett feldolgozásai húzódnak meg. Egyszerű, de nagyszerű ötlet, ami tökéletesen működik.

Giuseppe Verdi AIDA Opera három részben, négy felvonásban, olasz nyelven, magyar, angol és olasz felirattal

zenés átirat két részben

Ajánló


Musicalmesék a Budapesti Operettszínházban 4-99 éves korig!

A Puskás musical a leghíresebb magyar ember és az Aranycsapat történetét dolgozza fel, és állít méltó emléket neki. A darab…

Macskabál van az elhagyott színház ódon színpadán. Minden évben egyszer megrendezik a bált, és erre összegyűlnek a környék - nagyon…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!