Broadway Jegyiroda
Jegyiroda:
1075 Bp. Károly krt. 21.
Tel: 06 1 780-07-80 Nyitva: H-P: 10-18

Jegyvásárlás

Program


Mi is az a flamenco? • FlamenCorazónArte Táncszínház

Mi is az a flamenco? • FlamenCorazónArte Táncszínház

Ősi tradíció, vagy modern művészeti ág? Kortárs műfaj, esetleg népszerű szórakoztató tánc, vagy dalba öntött ballada? Érzelmek, vagy történetek elevenednek meg általa? Mely népek alakították, alakítják kultúráját?

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2023. április 2. vasárnap, 11:00

Rituális spanyol folklór, vagy folyamatosan változó előadásmód? Szigorú rendje van, vagy improvizációs technika? Kik hozták létre, hogy alakult ki? Európa, vagy a kelet virtuóz ritmikáját mutatja? Mindezekre választ kap, aki felfedezi az „ellentétek harmóniáját” a flamencóban, egy rendhagyó táncelőadás keretében!

Előadók: Lippai Andrea, Harangozó Gyula-díjas, Magyar Arany Érdemkereszttel kitüntetett táncművész

Pirók Zsófia

 

Ajánlatunk


Az évad művésze, Snétberger Ferenc koncertsorozatának első estjére vadonatúj mű ősbemutatójával készül. Movements című háromtételes darabjában zeneszerzőként és virtuóz szólistaként is remekel.

A Love Letters című kétszemélyes színdarab az amerikai szerző egyik leggyakrabban játszott műve, amely mosolyogtató és könnyfakasztó jeleneteivel a világ számos színházában aratott már hatalmas sikert.

JOHANNES BRAHMS: Változatok egy Haydn-témára, op. 56 RICHARD STRAUSS: d-moll burleszk zongorára és zenekarra *** HECTOR BERLIOZ: Rómeó és Júlia, op. 17 – zenekari részletek (Szerelmi jelenet, Mab királynő-scherzo, A magányos Rómeó, Báli jelenet)

Ajánló


Antony Jay és Jonathan Lynn politikai komédiája, amelynek az eredetét jelentő tévésorozat a BBC műsorán aratott világsikert, a hatalom sajátos…

Nem titok, hogy Snétberger Ferenc, a 2024/25-ös évad művésze legkedvesebb zenészpartnerei közé tartozik Anders Jormin svéd bőgős és Joey Baron…

A funkos/funkys pop-rockban utazó Honeybeast nevéhez számtalan album, illetve sláger fűződik, melyek közül kiemelkedik A legnagyobb hős című 2014-es szerzemény,…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!