Broadway Jegyiroda
Jegyiroda:
1075 Bp. Károly krt. 21.
Tel: 06 1 780-07-80 Nyitva: H-P: 10-18

Jegyvásárlás

Program


Mi lett volna Hófehérkével a törpék nélkül?
6

Mi lett volna Hófehérkével a törpék nélkül?

Tudtátok, hogy eredetileg a mesék a felnőttekhez szóltak? A felnőtt mesék pedig emberi élethelyzetekről tanítottak. Így volt ez Hófehérkével is, hiszen van ebben a történetben (is) pár megválaszolatlan kérdés meg tanulság is, amire eddig nem is gondoltunk. A “tánc-előadásban” ezeket fogjuk körbejárni táncművészettel és előadással.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. január 12. vasárnap, 16:00

A darab 8 éves kortól ajánlott!

Produkcióban résztvevők :
Zeneszerző: Nánási Péter
Koreográfus és rendező : Sándor Timea
Előadó: Polus Enikő
Táncosok:
Soós Viktória
Jakab Roland
Ungi Krisztián : vendégművész - Közép- Európa Táncszínház táncosa


Pár kérdést felteszünk nektek esti mese helyett;

- Vajon a király miért hitte el a hazugságot az
"új-asszonynak", miért nem kereste meg személyesen apaként (nem királyként) a kis hercegnőjét?
- Valóban olyan elfoglalt volt királyként?.... vagy csak menekült, nem tudott szembe nézni valamivel az életében?
- Vajon feldolgozta felesége halálát, mielőtt megérkezett az életébe az új kapcsolat? Vagy elvárás volt akkor is, hogy lépjen túl a gyászán és engedjen be egy új kapcsolatot minél előbb? - Vajon a szépség nagyasszonya mikor észlelte, hogy párkapcsolaton belüli magány lett a társa? - Vajon a vadász lelke miért volt megfélemlíthető? Milyen körülmények kellenek ahhoz, hogy valaki egy ilyen szörnyű dologban partnerré és bűnrészessé váljon? 
- Hogy kerülhet egy nő olyan hiú állapotba, hogy a szépségért képes egy fiatal gyermekkel harcolni?
- Miért volt fontos az, hogy mindegyik törpe egyedi karakterrel rendelkezett? Mit lehet tanulni egy törpétől? Kukától vagy Morgótól?
- Hogyan tud segíteni a munka akkor, amikor valami odabent fáj a léleknek?
- Miként kell ma a modernkori hercegeknek elindulni, és megtalálni a "halottnak" hitt hercegnőket? Miért fontos az, hogy a férfi érzelmileg érett legyen arra, hogy felsegítse
a (veszteségét feldolgozó ) hercegnőt a lovára?


Hófehérke hosszú életutat tett meg. Sokféle veszteség és fájdalom érte őt útközben. Megdolgozott azért, hogy ne az atyai örökség alapján legyen valaki. Nagy újrakezdőnek számít a mesék birodalmában. Az ő meséjében, de a tiédben is vannak "héttörpék", akik hozzáadnak valamit a fejlődésedhez!  Mindegyik mese arra tanít, hogy legyünk képesek arra, hogy mindenkin keresztül tanuljunk önmagunkról valamit. Mindenki valakinek az önismereti tükre!! Tanulni a gonosz mostohától, vagy Hapcitól és Kukától, vagy épp a herceg szolgálóitól, akik körülbelül egyperces szereplők a mesében. Hiszen ha felismerjük azt, hogy a találkozóinknak nincs véletlensége, akkor talán képesek leszünk arra, hogy a mindennapos találkozóinkból merítsünk. Hiszen a mesében a szereplők sem rohannak el egymás mellett, hanem segítik egymást.

Talán ideje visszahozni azt is a "divatba", hogy az emberek összegyűlnek és mesélnek egymásnak! Ehhez hoztuk létre a "tánc-előadás" műfaját, amely különböző művészeti és mentálhigiénés (lelki egészség) elemekkel ötvözve felnőtteknek mesél az "élet-mesékről". A mesét 2019.November 8.-án elkezdjük, amelyre mindenkit várunk szeretettel!

Aki nem hiszi, járjon utána...

Ajánlatunk


Budapest, 2024. október 10. – A Piero Barone, Ignazio Boschetto és Gianluca Ginoble alkotta világhírű olasz pop-opera trió, az IL VOLO, egy felejthetetlen koncerttel tér vissza Budapestre, hogy elvarázsolja a magyar közönséget az MVM Dome színpadán, 2024.10.10-én.

Fellegi Anna - ének Budapesti Akadémiai Kórustrásaság (karigazgató: Balassa Ildikó) ARLtistic Dance Company (koreográfus: Albert Réka Lilla) Budafoki Dohnányi Zenekar vezényel: Guido Mancusi

A legnagyobb slágerek Geszti Péter (és bolygónk) meghatározó korszakaiból, Rap+Az, zene+stand up, vidám időutazás, meglepő fordulatok, korszakos vendégek, és egyedülálló AI látványosság!

Ajánló


43. alkalommal rendezik meg áprilisban az Országos Táncháztalálkozó és Kirakodóvásárt, a Kárpát-medence legnagyobb élő népművészeti összművészeti eseményét.

A művész pályafutásának 30 éves évfordulóját ünnepli idén és a jubileumi turnéja keretében dupla koncertet ad Budapesten!

Pietro Mascagni / Ruggero Leoncavallo PARASZTBECSÜLET / BAJAZZÓK Egyfelvonásos operák olasz nyelven, magyar, angol és olasz felirattal

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!