Broadway Jegyiroda
Jegyiroda:
1075 Bp. Károly krt. 21.
Tel: 06 1 780-07-80 Nyitva: H-P: 10-18

Jegyvásárlás

Program


Miaú

Miaú

Pöttömszínházi előadás 0-tól 4 éves korig / Sólyom Tamás és a Bábrakadabra Bábszínház előadása
„Egyszer volt, hol nem volt, volt egyszer egy barna fülű kiskutya, aki kedvenc párnáján pihent. Csodaszép dolgokról álmodott: finom csontocskáról és labdáról, mellyel jó nagyokat lehet játszani.  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. május 12. vasárnap, 16:00

Bábos játék babáknak és tipegőknek élő zenével: kutyussal, kakassal, egérrel és méhecskével… no és persze a cicával. Szutyejev híres mesekönyvéből készült a 25 perces zenés játék, ami után babák és szüleik kézzel is megfoghatják a játszó állatokat, megszólaltathatják a hangszereket, megsimogathatják a kellékeket és megismerhetnek furcsa tárgyakat.

Az előadás során felcsendülő zenéket és dalokat Sólyom Tamás írta és játssza.

Szeretnénk felhívni közönségünk figyelmét, hogy biztonságtechnikai okokból felnőttnek és gyermeknek minden esetben külön kell jegyet váltani. Megértésüket köszönjük!

Ajánlatunk


Schiller szenvedélyektől szétrobbanó darabjában örök ellentétpárok csapnak össze: a kötelesség és a szabadság, a hatalomvágy és az erkölcsi tisztaság, a megfelelési kényszer és önmagunk vállalása, az önzés és a szerelem.

Budapest, 2024. október 10. – A Piero Barone, Ignazio Boschetto és Gianluca Ginoble alkotta világhírű olasz pop-opera trió, az IL VOLO, egy felejthetetlen koncerttel tér vissza Budapestre, hogy elvarázsolja a magyar közönséget az MVM Dome színpadán, 2024.10.10-én.

Ajánló


A „Csirbiri” koncerten a filmkoncert zenei anyagából hallható válogatás, amely csokorba fogja Halász Judit egyedülálló pályafutásának legnépszerűbb alkotásait.

Pietro Mascagni PARASZTBECSÜLET / MESSA DI GLORIA Koncertszerű előadások magyar, angol és eredeti nyelvű felirattal

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!