Broadway Jegyiroda
Jegyiroda:
1075 Bp. Károly krt. 21.
Tel: 06 1 780-07-80 Nyitva: H-P: 10-18

Jegyvásárlás

Program


Middlemist Red

Middlemist Red

A Middlemist Red az atmoszférikus és pszichedelikus rock hangzásainak egy olyan egyvelegében találta meg új hangját, mely újraértelmezi azokat egy 21. századi környezetben. A zenekar 2012-ben alakult és hamar jelentős figyelmet kapott itthon és külföldön is.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. január 17. péntek, 20:00

Middlemist Red (HU)

A Middlemist Red az atmoszférikus és pszichedelikus rock hangzásainak egy olyan egyvelegében találta meg új hangját, mely újraértelmezi azokat egy 21. századi környezetben. A zenekar 2012-ben alakult és hamar jelentős figyelmet kapott itthon és külföldön is.
Az első (Supersonic Overdrive, 2014) és második (Ripple Soul, 2016) albumok megjelenése között, a zenekarnak többször lehetősége nyílt bemutatni tehetségét Európa-szerte. Az elsővel szemben, a második album hangzása sokkal érettebb hangvételű, következetesebb felépítésű, míg a friss szereplőként megjelenő szintetizátorok még magával ragadóbb atmoszférát adnak az összhangnak.
Eddigi munkásságuk során olyan zenekarokkal léptek fel mint a Wooden Shjips, Preoccupations, Telegram, Black Lips, Desert Mountain Tribe.
2017 szeptemberében, első alkalommal, megrendezték a Vanishing Point fesztivált, mely a kelet-közép-európai pszichedelikus szcéna felvonultatását és erősítését tűzte ki céljául. Ezzel párhuzamosan az énekes, Nóvé Soma, hatodmagával megrajzolta az Illuminair hivatalos animációs videóját.

Middlemist Red
NÓVÉ Soma // ének, gitár
PAPP Dávid // gitár, szintetizátorok
DELI Soma // basszus gitár, vokál, szintetizátor
ÜRÖGDI Ábel // dob, vokál

Ajánlatunk


Koncertszerű operaelőadás három felvonásban, két szünettel, olasz nyelven

A Jazz Side Story első kiadása 2018-ban egymást követően kétszer megtöltötte a Fesztivál Színházat. Szőke Nikoletta, Gájer Bálint és zenésztársaik most emelték a tétet.

Hogyan kérhetjük számon a Blaha aluljáróban pókember önzetlenségét, vagy egy szamuráj erkölcsi kódexét? Pest vármegyén Völgyzugoly szokásait? Ismerős a helyzet abszurditása? Nem véletlen. A világirodalom egyik legizgalmasabb magányos hőse ihlet minket, egy szélmalmokkal, és a valódi bűnnel szembeszálló szent fantaszta, az igazság groteszk bajnoka. Hogyan reagál a társadalmunk egy alig hetven kilós önjelölt huszárezredre? What would Kinizsi do?

Ajánló


A két nagysikerű könyv szerzőjének egész estét betöltő estje, ahol minden a generációkról fog szólni, szóban és esetenként zenében is.

A művész pályafutásának 30 éves évfordulóját ünnepli idén és a jubileumi turnéja keretében dupla koncertet ad Budapesten!

A francia zene - akárcsak a francia konyha - kifinomultságáról híres, az ízek és a színek tökéletes összhangjáról, a részletek…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!