Broadway Jegyiroda
Jegyiroda:
1075 Bp. Károly krt. 21.
Tel: 06 1 780-07-80 Nyitva: H-P: 10-18

Jegyvásárlás

Program


Mikulás ünnepség a Csokoládé Múzeumban

Mikulás ünnepség a Csokoládé Múzeumban

Csokoládé szökőkútból folydogáló csokoládéba marcipángolyót mártani, krémes forró csokit ízlelgetni, s közben évtizedes csokoládédobozokat csodálni szívet melengető, édes érzés.
 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. december 6. vasárnap, 17:00

MIKULÁS ÜNNEPSÉG A CSOKOLÁDÉ MÚZEUMBAN

Csokoládé szökőkútból folydogáló csokoládéba marcipángolyót mártani, krémes forró csokit ízlelgetni, s közben évtizedes csokoládédobozokat csodálni szívet melengető, édes érzés.

A Csokoládé Múzeumban bárki átélheti ennek varázsát, hiszen a két órás program során a nézelődés mellett meg is lehet kóstolni az egyes csokifajtákat, sőt, a gyártásukat is kipróbálhatják a ház vendégei. Ugyanis mindenki elkészítheti díszdobozba csomagolt ünnepi csokoládéját, melyet az ünnepek közeledtével akár a Mikulás csizmába vagy a karácsonyfa alá is tehet szeretteinek.

Majd varázslatos díszterembe invitáljuk a kis-és felnőtt gyermekeket, ahol
terített asztalnál, halk zeneszó mellett forró csokoládét szolgálunk fel. Csengettyűszóra a Mikulás is megérkezik, teli puttonya ajándékokat rejt minden gyermeknek és természetesen a szüleik részére is.

Mindenkit szeretettel várunk a Csokoládé Múzeumi Kiállítás ünnepi élményével!

Ajánlatunk


1905. Elárverezik a párizsi Operaház teljes hajdani berendezéseit. Többek között egy csillárt, amely a kikiáltó szerint egy máig sem tisztázott baleset okozója volt. A baleset tetteseként az Operaház titokzatos Fantomját emlegették.

A filmek és játékok zenéin alapuló koncertek Európa-szerte ismert specialistája, a francia Overlook Events a tavaly decemberi teltházas A Gyűrűk Ura legszebb dalai koncert után most a Harry Potter-filmek legemlékezetesebb zenéit bemutató műsorral tér vissza.

Ajánló


“Mert van a Stradivari és egy átlagos hegedű, A Stradivari Stradivari, a másik meg középszerű! És én hazudhatnék neked tovább,…

Gyere el! Nem fogsz megváltozni, de lesz a darabban egy-két hozzád hasonló figura. Talán még azt is megtudod, hogy miért…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!