Broadway Jegyiroda
Jegyiroda:
1075 Bp. Károly krt. 21.
Tel: 06 1 780-07-80 Nyitva: H-P: 10-18

Jegyvásárlás

Program


Mikulás varázsládája - zenés mesejáték

Mikulás varázsládája - zenés mesejáték

Mikulás varázsládája zenés mikulás mese a Pódium Színház előadásában

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. december 7. szombat, 16:00

Egy kincsesláda sok titkot rejt és Lili Manó nem bír magával. Alig várja, hogy végre felnyithassa a fedelet. A Mikulás ezt nem tudja, ezért nem is sejti, hogy Lili Manó a kincseket a rossz gyerekeknek ajándékozza. A titokra hamarosan fény derül, és Mikulás büntetésképpen a Manót némaságra inti. Hogy Lili több rosszaságot ne csinálhasson, a gyerekek segítségére is szükség van. Rudolf a rénszarvas varázslatos sebességgel juttatja el a jó gyerekeket Mikulás csokoládégyárába, ahol minden megoldásra talál.

Mikulás.......................... Pallós Tibor
Rudolf / kincsesláda...... Szabó Arnold
Lili Manó........................ Ternai Krisztina 

Rendező: Bednai Natália

Ajánlatunk


Több mint két évtizede, alapítóként köszönt be egy nagy hellóval - 2024-ben pedig egy hangos goodbye-jal búcsúzik a Szent Efrémtől Bubnó Márk. Az együttes maghatározó hangja és arca, a minden nyelven (is) hibátlanul éneklő hangfenomén, a mellékállásban faápoló és ironman „Marcika” ezen az estén áll utoljára színpadra Magyarország legnépszerűbb vokális együttesével.

Nagy siker Európában: Norvégiától Olaszországig, Portugáliától Bulgáriáig, a nagy szimfonikus zenekar, a Lords of the Sound végre Magyarországra érkezik a Hans Zimmer zenéje című nagyszabású műsorával. A Dűne, A Karib-tenger kalózai, Pókember 2, Sherlock Holmes, Madagaszkár, Csillagok között, A Da Vinci-kód, Pearl Harbor, Gladiátor, Mission Impossible, és a legendás Hans Zimmer sok más műve a híres Lords of The Sound szimfonikus zenekar előadásában!

musical két részben

Ajánló


Az Őrült Nők Ketrece egy olyan hely, ahol mindenki az lehet, aki. Vagy épp az, aki lenni akar. De ha…

Schiller szenvedélyektől szétrobbanó darabjában örök ellentétpárok csapnak össze: a kötelesség és a szabadság, a hatalomvágy és az erkölcsi tisztaság, a…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!