Broadway Jegyiroda
Jegyiroda:
1075 Bp. Károly krt. 21.
Tel: 06 1 780-07-80 Nyitva: H-P: 10-18

Jegyvásárlás

Program


Mirabai Ceiba - Agua de Luna turné

Mirabai Ceiba - Agua de Luna turné

Szelíd és mindent átható zene jellemzi Mirabai Ceibát. A hárfa, zongora és a gitár finom hangját szeretettel elegyítik énekhangokkal. Koncertjeik a békesség örömteli és felemelő ünnepei, ahol alkalmunk lehet közösen megélni mindazt, amiben a duó oly mélyen hisz: a zene, mint univerzális nyelv egyesíti a világ minden emberét, kultúráját és hagyományait.  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. május 30. csütörtök, 20:00

A zenekar: Markus Seiber és Angelika Baumbach.

A Mirabai Ceiba alapvetően egy duó, a gitáros és énekes Markus Seiber és az énekes, hárfás, zongorista Angelika Baumbach alkotja, akik a világ különböző részeiről származnak. Markus kelet-német. Angelika Tucson-ban, Arizónában született és egy kis faluban nőtt fel Mexikóváros közelében, egy mexikói anya és német apa lányaként. Zenéjüket ezen a turnéjukon is, mint sok más esetben, Bogdán Djukic kíséri, aki varázslatos hegedűjátékával és ütős hangszerekkel egészíti ki az éteri hangzást.

 

Univerzális mantrák, latin-amerikai dallamok –

Angelika és Markus együtt alakították ki azt az egyedülálló új stílust a világ mantrazenei világában, ahol egyesítették a hagyományos Kundalini jóga mantráit eredeti, hagyományos angol és spanyol dalokkal, amelyek tükrözik az amerikai indián befolyást és olyan bölcsek szavait szólaltatják meg a zene nyelvén, mint Rumi, Thich Nhat Hanh, Guru Nanak és Yogi Bhajan.

Az egyedien összeállított CD-lemezeiken – mint például a Houndred Blessings (Száz áldás) – Mirabai Ceiba olyan megkapóan szövi össze dalait, melyeket ezek a bölcs tanítók és hagyományos források ihlettek, mint egy gobelin. Zenéjükön keresztül a hallgatóság megtapasztalhatja a világ bőkezű, jótékony adományát.

 

Mirabai Ceiba – a név kötelez

Még a Mirabai Ceiba név is tükrözi az indiai és az ősi Latin Amerikai befolyást. Mirabai (1498-1547) egy hindu misztikus énekes volt.

A Ceiba egy latin-amerikai szent fa, melyet soha nem vágnak ki és nagyon magasra nő.

 

“Azt szeretnénk, hogy a zenénk olyan legyen, mint a Ceiba fa”, mondja Markus és Angelika, “gyökerei mélyen gyökereznek az anyaföldben, az ágaik pedig szélesen és magasra kiterjednek az ég felé. ” (Markus és Angelika)

Ajánlatunk


Budapest, 2024. október 10. – A Piero Barone, Ignazio Boschetto és Gianluca Ginoble alkotta világhírű olasz pop-opera trió, az IL VOLO, egy felejthetetlen koncerttel tér vissza Budapestre, hogy elvarázsolja a magyar közönséget az MVM Dome színpadán, 2024.10.10-én.

A zenében a historizmus nemcsak azt jelenti, hogy korabeli hangszerek kópiáin szólalnak meg régi művek: olykor azt is, hogy az előadók felelevenítenek egy olyan szokást, amelynek több évszázada hódoltak a zenekedvelők.

Ajánló


Gyere el! Nem fogsz megváltozni, de lesz a darabban egy-két hozzád hasonló figura. Talán még azt is megtudod, hogy miért…

A száz évvel ezelőtt játszódó történet egy ukrajnai, zsidók és oroszok lakta faluban játszódik. Tevje, a tejesember és felesége, Golde…

Mozgalmas, pörgős időszak: gőzerővel készül a Fővárosi Nagycirkusz a „Csillagok, égbeli tűk” című előadásra

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!