Broadway Jegyiroda
Jegyiroda:
1075 Bp. Károly krt. 21.
Tel: 06 1 780-07-80 Nyitva: H-P: 10-18

Jegyvásárlás

Program


Mischa Maisky, Janine Jansen, Itamar Golan és Lili Maisky

Mischa Maisky, Janine Jansen, Itamar Golan és Lili Maisky

Mischa Maisky, Janine Jansen, Itamar Golan és Lili Maisky  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. február 2. péntek, 19:30

Sosztakovics: 2. (e-moll) trió, op. 67
Csajkovszij: a-moll trió, op. 50
Janine Jansen (hegedű); Mischa Maisky (cselló); Itamar Golan, Lily Maisky (zongora)

A kamarazene iránt elhivatott két világhírű szólista, a holland hegedűvirtuóz és az orosz származású csellista koncertje valódi kuriózumnak ígérkezik. „Játékában költőiség és rendkívüli finomság ötvöződik heves temperamentummal és briliáns technikával” – mondta Rosztropovics Mischa Maiskyról, az egyetlen csellistáról, aki nála és Pjatigorszkijnál egyaránt tanulhatott. Páratlanul gazdag pályafutása alatt számtalanszor dolgozott már együtt Janine Jansennel és az izraeli pianistával, Itamar Golannal, aki ezúttal Mischa Maisky lányával, Lily Maiskyval váltja majd helyét a zongoránál. Csajkovszkij kevés kamaraművet írt, a-moll triójának megalkotására is nehezen szánta rá magát mecénása, Nagyezsda von Meck kérése ellenére. Végül közeli barátja és pártfogója, Nyikolaj Rubinstein 1823-as halála törte meg makacsságát: az ő emlékére komponálta a két nagyszabású tételből álló művet. Sosztakovicsot szintén egy barátja, a polihisztor Ivan Szollertinszkij elvesztése ihlette az e-moll trió megírására 1944-ben.

Ajánlatunk


A valaha volt legjobbnak tartott Queen-show érkezik egy felejthetetlen koncertre! Több ez, mint nosztalgia: a számtalanszor díjazott és méltatott, világhírű Killer Queen együttes kapcsán a neves People magazin egyenesen úgy nyilatkozott, hogy Freddie Mercury újra él! Itt az alkalom, hogy átélje a hátborzongató csodát és ezrekkel énekelje a jól ismert szövegeket.

zenés party két részben

A filmek és játékok zenéin alapuló koncertek Európa-szerte ismert specialistája, a francia Overlook Events a tavaly decemberi teltházas A Gyűrűk Ura legszebb dalai koncert után most a Harry Potter-filmek legemlékezetesebb zenéit bemutató műsorral tér vissza.

Ajánló


Kukorica Jancsi és Iluska megindító szerelmi története, a csodás, magyar népmesei motívumokban bővelkedő daljáték, mely híven követi az eredeti művet…

Előadja a ZsigmondLala Énekstúdió győri amatőr musical csoportja. A műsor időtartama 90 perc.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!