Broadway Jegyiroda
Jegyiroda:
1075 Bp. Károly krt. 21.
Tel: 06 1 780-07-80 Nyitva: H-P: 10-18

Jegyvásárlás

Program


„Mit ér epedő kebel…?” - Az ismeretlen Kölcsey Ferenc

„Mit ér epedő kebel…?” - Az ismeretlen Kölcsey Ferenc

A Vörös Postakocsi, valamint a Szabolcs-Szatmár-Beregi Szemle szerkesztői és munkatársai ebben az esztendőben Kölcsey eleddig ismeretlen műveit tárják a közönség elé.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. augusztus 30. kedd, 17:00

„Mit ér epedő kebel…?” - Az ismeretlen Kölcsey Ferenc

A Vörös Postakocsi, valamint a Szabolcs-Szatmár-Beregi Szemle szerkesztői és munkatársai (Béres Tamás, Csabai László, Gerliczki András, Karádi Zsolt, Kulin Borbála, Kürti László, Oláh András) ebben az esztendőben Kölcsey eleddig ismeretlen műveit tárják a közönség elé. A szerzők éppúgy bemutatják a költő meg nem írt verseit és prózai alkotásait, mint leveleit, filozófiai elmélkedéseit, továbbá naplóbejegyzéseit. A programban nemcsak megállunk Huszt romvárának bús düledékein, hanem bepillantunk a csekei kúria dolgozószobájába, hogy megidézzük „édes Pali”, azaz Szemere Pál, a törékeny Kazinczy Ferenc és az agyonkritizált Berzsenyi Dániel fenyegető szellemalakját is...

Ajánlatunk


“Mert van a Stradivari és egy átlagos hegedű, A Stradivari Stradivari, a másik meg középszerű! És én hazudhatnék neked tovább, de nem teszem! Te nem középszerű vagy, hanem tehetségtelen.

Mary Chase groteszk vígjátékának címszereplője egy több mint két méter magas, nagy fehér nyúl, akit Harveynak hívnak. Ez a Harvey, Elwood bácsi legjobb barátja, egyesek szerint nem is létezik, csak az ő fejében, de a valóságban mégis sok galibát és félreértést okoz.

A filmek és játékok zenéin alapuló koncertek Európa-szerte ismert specialistája, a francia Overlook Events most az egyik legkülönlegesebb műsorával tér vissza Budapestre.

Ajánló


Május 11-én fergeteges ValMar koncerttel zárul a 2024-es Pápai Expo és Agrárpiknik, az év legmenőbb agrárrendezvénye.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!