Broadway Jegyiroda
Jegyiroda:
1075 Bp. Károly krt. 21.
Tel: 06 1 780-07-80 Nyitva: H-P: 10-18

Jegyvásárlás

Program


Jegytípusok


1 900 Ft
érkezési sorrend

Aktuális előadásokHVG Extra Pszichológia Szalon

Mit üzennek az álmaink?

!!!ÚJ IDŐPONT!!!

A rendezvényt 2020. június 11-re halasztottuk.

A helyszín és a program kezdete változatlan.

Kezdés: 18:00

Helyszín: Central European University, Budapest

 


A megvásárolt jegyek erre az időpontra érvényesek, vagy a vásárlás helyén visszaválthatók 2020. március 31-ig.

 

Miért tér vissza álmomban rendszeresen a nagyanyám? Mit okozhatja a rémálmokat? Lehet-e tudatosan álmodni? Miért repülök folyton álmomban?

Ha tudatosan figyeled, rögzíted és követed az álmaidat, nemcsak a kreativitásodat és a problémamegoldó képességedet fejlesztheted, de nagyobb önbizalomra, fejlettebb önkontrollra és mélyebb önismeretre is szert tehetsz.

Freud nem véletlenül nevezte az álmokat a tudattalanba vezető királyi útnak. Álmaink útmutatást nyújtanak, segítenek a nehéz döntések meghozatalában és érzelmeink megismerésében. A program során – és az Álomnapló című kötetben – Nógrádi Csilla különféle, tudományos tényekkel is alátámasztott álomelemző módszereket mutat be.

 
Moderátor: Szörnyi Krisztina, a HVG Extra Pszichológia magazin főszerkesztője

A közönségnek lehetősége lesz kérdéseket feltenni az álmaival kapcsolatban a helyszínen, illetve már most is várjuk az „álmokat” az alom@hvg.hu email címen.*

 

Jegyár: 1900 Ft

 

A jegy árából 1000 Ft HVG Könyvekre, 500 Ft a HVG Extra Pszichológia magazin korábbi lapszámaira levásárolható a helyszínen. Kiadványonként egy jegy váltható be.

Nógrádi Csilla

Klinikai és mentálhigiéniai szakpszichológus, onkopszichológus, művelődési és felnőttképzési menedzser. Érdeklődése fókuszában az álmodás és az alkotási folyamatok állnak, kutatja a művészet és a pszichoterápia összefüggéseit, valamint a terápiás módszerek integrációs lehetőségeit. Szerzői munkássága gyermekkönyvek és pszichológiai művek írását is felöleli. Magánpraxisban fogadja pácienseit.

A HVG Könyveknél korábban megjelent kötete: A fattyú (A terapeuta esetei sorozat, 2017.)

*A beküldött álmok közül Nógrádi Csilla válogat, és az eseményen illetve a HVG Extra Pszichológia online és Facebook oldalán fogja elemezni, ahogy az ideje engedi.

Ajánló


Luxemburg grófja Lehár Ferenc – Békeffi István nagyoperett három felvonásban

Dr. Sue Johnson: A szerelem új megvilágításban Interaktív előadás a párkapcsolati konfliktusokról