Broadway Jegyiroda
Jegyiroda:
1075 Bp. Károly krt. 21.
Tel: 06 1 780-07-80 Nyitva: H-P: 10-18

Jegyvásárlás

Program


Modem-jegy
8

Modem-jegy

Februárra újabb Modem-jegy a művészetkedvelőknek! 

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Támogatójegy jelképes összegért MODEM- és művészetbarátoknak.

200 forint egy színért és egy háttérképért - a cél, hogy elérjük az ezret.
Korlátlan mennyiségű jegy, korlátozott színű és megjelenésű háttérképpel - kattints ide, válaszd ki a művészetkedvelő háttérkép színét, majd vásárlás után küldjük is e-mailben.

Tavaszi Modem-jegy művészetkedvelőknek!

Ezúttal a lila és a piros háttér került a középpontba, az előzőnél játékosabb grafikával, telefonos háttérképnek, de nemcsak az fiatalabb korosztály számára! Minden jegy számít, az elmúlt napokban több mint százan vettek már támogatójegyet Modem-háttérrel. Folytassuk most is, ismét 200 forintért az újabb színekkel! Mi pedig folytatjuk a programjainkat, újabb művészekkel - egyelőre továbbra is az online térben!

 

Ajánlatunk


A kubai mulatók forró, szivarfüstös éjszakáinak sztárja, a kubai nép elsőszámú kedvence, a HABANA SOCIAL CLUB zenekar a 2024-es világkörüli utolsó turnéjára kiegészült a világhírű Tropicana Club szólótáncosaival és így egy különleges műsorral várja mindazokat, akik egy igazi karibi élményre vágynak. Magyarország több nagyvárosa mellett Vecsésen a Bálint Ágnes Kulturális Központ színpadán is fellépnek.

Schiller szenvedélyektől szétrobbanó darabjában örök ellentétpárok csapnak össze: a kötelesség és a szabadság, a hatalomvágy és az erkölcsi tisztaság, a megfelelési kényszer és önmagunk vállalása, az önzés és a szerelem.

Ajánló


40 évvel első szegedi előadása után visszatér az István, a király!

A III. Madách Musical Pályázat győztes műve, amely 52 pályamű közül nyerte el az első díjat, forradalmian új hangvételű musical,…

Fellegi Anna - ének Budapesti Akadémiai Kórustrásaság (karigazgató: Balassa Ildikó) ARLtistic Dance Company (koreográfus: Albert Réka Lilla) Budafoki Dohnányi Zenekar…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!