Broadway Jegyiroda
Jegyiroda:
1075 Bp. Károly krt. 21.
Tel: 06 1 780-07-80 Nyitva: H-P: 10-18

Jegyvásárlás

Program


MODERN TALKING 40 - Thomas Anders és Neoton Família Debrecenben!

MODERN TALKING 40 - Thomas Anders és Neoton Família Debrecenben!

Ünnepi hangulatú, nagyszabású Karácsonyi koncertshow-val várunk titeket 2024.12.28-án a Főnix Arénában, ahol a 80-as évek egyik legnagyobb világsztárja mellett hazánk ikonikus zenekara, a Neoton Família is színpadra lép. Egy belépőjeggyel így két fantasztikus élőkoncerten is részt vehettek!
 több

Jegytípusok


8 999 Ft - 24 999 Ft
9 jegytípus

Aktuális előadások



90 perces élő szuperkoncerttel tér vissza a 40 éves Modern Talking!

Debrecenbe érkezik a 80-as évek legnagyobb sztárja, Thomas Anders, hogy újra előadja legnagyobb a Modern Talking slágereket! Több, mint 124 millió eladott lemez, 14 kiadott album, olyan örökzöld slágerekkel, mint a You’re my heart, you’re my soul és a Cheri Cheri Lady: a retro korszak meghatározó német duója örökre beleírta magát a zenetörténelembe. Emlékezzünk meg erről együtt a Főnix Arénában, ahol újra várjuk a pop zene szerelmeseit egy felejthetetlen bulira!

És természetesen nem szabad kihagyni a Neoton Família érdemeit sem: a magyar popzenei együttes hatalmas népszerűségnek örvend a mai napig, körülbelül 30 magyar nyelvű és több, mint 10 angol nyelvű dalt jelentetett meg világszerte. Legismertebb zenéiket senkinek nem kell bemutatnunk.
Ezt a bulit nem szabad kihagyni, szerezd be jegyedet kedvezményes elővételes áron!

Korhatár a koncertekre: 18 éven aluliak csak szülői kísérettel vehetnek részt a koncerten.

A szervezők a programváltoztatás jogát fenntartják! A rendezvényen a részvétel az akkor hatályban levő intézkedések mellett lesz lehetséges.
 

Ajánló


Koncertszerű operaelőadás három felvonásban, két szünettel, olasz nyelven

Minden életrajzukban olvasható, hogy Quincy Jones szerint ők „a planéta legmenőbb énekes csókái” (azaz „the baddest vocal cats on the…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!