Broadway Jegyiroda
Jegyiroda:
1075 Bp. Károly krt. 21.
Tel: 06 1 780-07-80 Nyitva: H-P: 10-18

Jegyvásárlás

Program


Montmartre-i Éjszakák  - Csernus és a Montmartre - Egy műterem titkai c. kiállítás finisszázsa

Montmartre-i Éjszakák - Csernus és a Montmartre - Egy műterem titkai c. kiállítás finisszázsa

Méltó módon köszön el a Csernus Tibor képeiből összeállított gyűjtemény: felnőtteknek szóló workshoppal, Harcsa Veronika és Razvaljajeva Anasztázia Debussy-estjével, valamint Winkler Nóra és Topor Tünde tárlatvezetésével ér véget a kiállítás.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. január 27. vasárnap, 15:00

15.00–17.30 Montmartre-i éjszakák - felnőtt workshop

A kompozíció részletes kigondolása olyan akár egy ünnepi tálalás, előre alaposan megtervezzük. Amikor rajzolunk, szeretünk minden részletben biztosak lenni, hogy úgy kerül a papírra, ahogy mi szeretnénk, de amikor valami újat, valami más inspirációból fakadót valósítunk meg, számos véletlen elemmel is számolnunk kell. A kísérletezésben ez is izgalmas, hogy nem tudjuk pontosan, milyen lesz a végeredmény. Megéri kockáztatni? A kiállításban számos izgalmas alkotással találkozunk, az örökösen kereső-kísérletező Csernus Tibor életművének korai szakaszában alkotott képeiből inspirálódunk. Zsírkréta segítségével egyedi alkotásokat hozunk létre, nem hagyományos módon. 

18.00–19.00 Debussy-est - Harcsa Veronika és Razvaljajeva Anasztázia koncertje

 

A sokoldalú zenei érdeklődésű énekesnő a koncerten legújabb partnerével, az oroszországi születésű, Junior Prima-díjas hárfaművész Razvaljajeva Anasztáziával lép színpadra. Csernus Tibor egy kis magyar faluból, Kondorosból származik, de Párizsban találta meg a számára legmegfelelőbb, sugárzó és termékeny szellemi közeget. A hárfa-ének duó a párizsi hangulatot varázsolja a közönség elé, a 2018-ban éppen száz éve elhunyt Claude Debussy legszebb dalait öltözteti új köntösbe. A formákkal folyton merészen kísérletező Debussy-nek Paul Verlaine és más költők verseire írt műveit a zeneszerzőhöz méltó bátorsággal és újító szándékkal hangszerelte át a két fiatal zenész.

19.30–20.30 Winkler Nóra és Topor Tünde tárlatvezetése

 

Winkler Nóra és Topor Tünde, az Artmagazin alapítóinak páros tárlatvezetései legendásak. Egymástól is kérdezve vezetik be a nézőket egy anyag titkaiba, személyes meglátásaikkal igazán közel kerülhetünk alkotókhoz, korszakokhoz, és ahhoz is, mit jelent művésznek lenni. Csernus Tibor kapcsán szó lesz Párizsról is, arról, hogy mit tud ez a város és miért vált ennyire fontos helyszínévé a művészet történetének, azon belül is az ott sikeres magyarokénak.

A megvásárolt jegy mindegyik eseményre külön-külön is felhasználható.

Ajánlatunk


A „Csirbiri” koncerten a filmkoncert zenei anyagából hallható válogatás, amely csokorba fogja Halász Judit egyedülálló pályafutásának legnépszerűbb alkotásait.

Fadinard esküvőre készül, de a lova megeszi egy katona szeretőjének szalmakalapját. Hogy a tomboló katona ne verje szét a lakását és a lagziját, Fadinard kénytelen beszerezni egy ugyanolyan kalapot, miközben menyasszonyt, apóst, násznépet kell percenként leszerelnie. Kortalan francia csúcsbohózat.

bohózat két felvonásban

Ajánló


43. alkalommal rendezik meg áprilisban az Országos Táncháztalálkozó és Kirakodóvásárt, a Kárpát-medence legnagyobb élő népművészeti összművészeti eseményét.

Boris Eifman / ifj. Johann Strauss A PYGMALION-HATÁS Balett két felvonásban

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!