Broadway Jegyiroda
Jegyiroda:
1075 Bp. Károly krt. 21.
Tel: 06 1 780-07-80 Nyitva: H-P: 10-18

Jegyvásárlás

Program


Mosó Masa mosodája - Veronaki zenekar

Mosó Masa mosodája - Veronaki zenekar

A koncerten a közös éneklés, tánc és zenélés mellett, játékos, mesés formában az írás és olvasás megszerettetése is központi szerepet kap a betűk, a képzelet és a zene által. Tarján Veronika újra kinyitja a Mosó Masa mosodájának öreg kapuját, zenekarával felébresztik a benne lakó meseszereplőket, betűket, majd a közönséggel együtt varázslatos mulatságot kerekítenek.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. november 6. szerda, 10:00

gyermekkoncert

Mosó Masa mosodája című műsorral a zenekar tovább folytatja azt a hagyományt, amit már a Gőgös Gúnár Gedeon megzenésítésével elkezdtek: Varga Katalin írónő kiváló és nem kevés humorral fűszerezett költeményeit dalaikon keresztül minőségi muzsika formájában ismertetik meg a gyerekekkel.

Az előadás hossza 60 perc egy részben.

Ajánlatunk


Schiller szenvedélyektől szétrobbanó darabjában örök ellentétpárok csapnak össze: a kötelesség és a szabadság, a hatalomvágy és az erkölcsi tisztaság, a megfelelési kényszer és önmagunk vállalása, az önzés és a szerelem.

Rádiós, a fiatal tudós a számítógépe tökéletesítésén dolgozik a padláson. Ide érkezik meg négy bolyongó szellem – Kölyök, Meglökő, Herceg és Lámpás – az igazi hősök, akiket kihagytak a mesékből. Itt szeretnének találkozni a Révésszel, aki elviszi őket egy távoli csillagra, az „örökre szépek” bolygójára, ahol végre otthonra lelhetnek..

Ajánló


Frank Wildhorn musicalje és Homonnay Zsolt rendezése a nő örök, csábító szenvedélyességét, a férfi és a nő ösztönös és csillapíthatatlan…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!