Broadway Jegyiroda
Jegyiroda:
1075 Bp. Károly krt. 21.
Tel: 06 1 780-07-80 Nyitva: H-P: 10-18

Jegyvásárlás

Program


MOST Fesztivál - Az egérlyukból
2

MOST Fesztivál - Az egérlyukból

Martinkovics Máté elgondolkodtató, felzaklatóan erős vallomása a nagyvárosba vetett ember magányáról, szorongásairól, tévelygéseiről és elnyomhatatlan vágyáról valami értelmesebb, igazabb élet után.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. március 23. szombat, 18:00

Az egérlyukból
Fjodor Mihajlovics Dosztojevszkij Feljegyzések az egérlyukból című kisregénye alapján
monodráma

A nyíregyházi Móricz Zsigmond Színház előadása
Kamaraszínház — 60 percben, egy részben — monodráma

Dosztojevszkij hőse kívülálló, átlagon felüli érzékenységgel és intelligenciával megáldott/megvert ember – legalábbis ő így látja magát. Minden vágya, hogy szeressék és elfogadják, mivel azonban képtelen a többségi társadalomba beilleszkedni, igyekszik gőgös távolságtartással viszonyulni hozzá. Behúzódva sajátos „egérlyukába”, inkább csak szemléli, mint éli az életet, a magány szorítása, a társas kapcsolatok vágya, a valahová tartozás érzése azonban időről időre kiűzi a világba, a „mások” közé. De vajon képes bármilyen emberi viszonyt kialakítani, tartósan működtetni az, aki – bár sokszor joggal – inkább csak idegenkedéssel vegyes iszonnyal képes nézni a többi embert, a közösségi létet? El tudja-e fogadni a szeretetet az, aki másra sem vágyik, szorongva, görcsösen, kényszeresen, hogy végre valaki olyannak szeresse, amilyen? Egyáltalán: szeresse? Képes még felismerni ezt az érzést, ha találkozik vele?
Martinkovics Máté elgondolkodtató, felzaklatóan erős vallomása a nagyvárosba vetett ember magányáról, szorongásairól, tévelygéseiről és elnyomhatatlan vágyáról valami értelmesebb, igazabb élet után.


Játssza: Martinkovics Máté
Fordította: Makai Imre
Rendező tanár: Zsámbéki Gábor

Külön köszönet
Sediánszky Nóra / Molnár Anna

Ajánlatunk


Megérkezett Pottyondy Edina új estje, a Démonok és hormonok. Terápiás stand up a körülöttünk élő és a bennünk lakó démonokról. Terápia, démonok, hormonok, Pottyondy... Mit érez ha ezeket hallja?

A Rumini Berg Judit, a mai magyar meseirodalom egyik sztárszerzőjének legismertebb műve, amit több ezer gyermek olvas kötelező irodalomként, alsótagozatban.

Ennek a különleges darabjának nincs próbája, nincs díszlete, nincs jelmeze, nincs rendezője. Egy színész életében csak egyetlenegyszer adhatja elő a darabot, amely kísérlet a színház hatalmának demonstrálására, közös játék az író, a színész és a közönség részvételével, vagyis minden egyes este megismételhetetlen alkalom.

Ajánló


Budapest, 2024. október 10. – A Piero Barone, Ignazio Boschetto és Gianluca Ginoble alkotta világhírű olasz pop-opera trió, az IL…

Akár egy Agatha Christie krimi a Sex és New York karaktereivel! A Liliom Produkció – Dámák a pakliban című új…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!