Broadway Jegyiroda
Jegyiroda:
1075 Bp. Károly krt. 21.
Tel: 06 1 780-07-80 Nyitva: H-P: 10-18

Jegyvásárlás

Program


MOST Fesztivál - Pali – Maléter Pálné életmonológja

MOST Fesztivál - Pali – Maléter Pálné életmonológja

Monodráma. A Mindenki c. Oscar-díjas és az Egy nap c. számtalan nemzetközi díjjal kitüntetett filmek főszereplője, a 2017-es és 2019-es Magyar Filmhét Legjobb Színésznője, Szamosi Zsófia előadásában.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. szeptember 24. csütörtök, 18:00

PALI – MALÉTER PÁLNÉ ÉLETMONOLÓGJA
verbatim dráma
A PanoDráma előadása

Három év telt házai, lelkes kritikái és számos fesztiválelőadás után Tatabányán is látható az 1956-os forradalom Nagy Imrével együtt kivégzett honvédelmi minisztere, Maléter Pál és a 2019. december 1-jén 87 évesen elhunyt, ám haláláig szellemileg teljesen friss özvegye, Gyenes Judith tragikus, ám mégis melegséggel, humorral, boldogsággal teli története, mely egyúttal a magyar közelmúlt egyik legfényesebb pillanatáról is első kézből számol be.

“56 - nekem ez máig is a csoda. Ami az életemben a csúcs volt, az emberhez méltó. Furcsa, hogy ezt így mondom, hiszen akkor én nagyot vesztettem, a legnagyobbat, amit ember veszíthet. Én akkor mindent elvesztettem! Mégis úgy gondolok vissza rá, hogy gyönyörű volt.”

Játssza:
Maléter Pálné, Gyenes Judith: Szamosi Zsófia

Videó: Balogh Balázs, Taskovics Éva
Asszisztens: Budavári Réka, Bogya Éva Tímea
Dramaturg: Garai Judit, Hárs Anna, Merényi Anna
Rendező: Lengyel Anna

Ajánlatunk


Nagy siker Európában: Norvégiától Olaszországig, Portugáliától Bulgáriáig, a nagy szimfonikus zenekar, a Lords of the Sound végre Magyarországra érkezik a Hans Zimmer zenéje című nagyszabású műsorával. A Dűne, A Karib-tenger kalózai, Pókember 2, Sherlock Holmes, Madagaszkár, Csillagok között, A Da Vinci-kód, Pearl Harbor, Gladiátor, Mission Impossible, és a legendás Hans Zimmer sok más műve a híres Lords of The Sound szimfonikus zenekar előadásában!

Ajánló


Molnár Ferenc vígjátéka egy furcsa szerelmi négyszög története ironikus, szívfacsaró mese.

Az előadás arról szól, milyen hazugságban élni, hazugságban leélni egy életet, és milyen, ha ezt a hatalmi elit különféle rétegeinek…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!