Broadway Jegyiroda
Jegyiroda:
1075 Bp. Károly krt. 21.
Tel: 06 1 780-07-80 Nyitva: H-P: 10-18

Jegyvásárlás

Program


Moszkvai Patriarchátus Kórus

Moszkvai Patriarchátus Kórus

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. december 19. szerda, 20:00

A világhírűMoszkvai Patriarchátus Kórus Anatoly Grindenko vezetésével magyarországi turnén.

 

A régizene kedvelők nagy örömére, 2018.december 15-19. között Magyarországon vendégszerepel a Moszkvai Patriarchátus Kórus, az ősi pravoszláv egyházi zene világszerte elismert, egyik legautentikusabb előadója.

Fellépnek Miskolcon, Szegeden, Szombathelyen, Győrben és Budapesten.

Műsorukban szerepel 16-17. századi bizánci egyházzene, valamint a 2. részben elhangzanak 19.századi nagy orosz szerzők (Rachmaninov, Csajkovszkij, stb) művei és régi orosz népdalok feldolgozásai is

 Budapesten a Szent István Bazilikában adnak koncertet 2018.12.19.-én.

Műsorukban  16.-17. századi bizánci egyházzene szerepel.

Az együttes szívesen látott, állandó vendége a nagy nyugati zenei fesztiváloknak, sőt óriási sikerrel szerepeltek már a New-York-i Lincoln Centerben is.

A kórust 1983-ban alapította Anatoly Grindenko karmester, zenetörténész, teológus, viola da gamba szólista a Trotse-Sergieva Lavra (volt Zagorsk-i) teológiai akadémia és papnevelde diákjaiból azzal a céllal, hogy újra felfedezzék és a közönséggel megismertessék az ősrégi kéziratokban fellelhető, vagy éppen az évszázadokon át ismeretlenség homályában lapuló alkotásokat.

A hallgatóságot a világ minden táján lenyűgözi a kórus egyedülállóan fenséges, archaikusan tiszta hangzása, és az az átszellemültség, amely már szinte egy évszázadokkal ezelőtti titokzatos zenei misztériumra nyit ablakot.

Ajánlatunk


Nagy siker Európában: Norvégiától Olaszországig, Portugáliától Bulgáriáig, a nagy szimfonikus zenekar, a Lords of the Sound végre Magyarországra érkezik a Hans Zimmer zenéje című nagyszabású műsorával. A Dűne, A Karib-tenger kalózai, Pókember 2, Sherlock Holmes, Madagaszkár, Csillagok között, A Da Vinci-kód, Pearl Harbor, Gladiátor, Mission Impossible, és a legendás Hans Zimmer sok más műve a híres Lords of The Sound szimfonikus zenekar előadásában!

Fellegi Anna - ének Budapesti Akadémiai Kórustrásaság (karigazgató: Balassa Ildikó) ARLtistic Dance Company (koreográfus: Albert Réka Lilla) Budafoki Dohnányi Zenekar vezényel: Guido Mancusi

Ajánló


Móricz Zsigmond története nagyon is időtálló témát jár körül: hogyan irányítják a nők a férfiakat a háttérből? A darab végére…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!