Broadway Jegyiroda
Jegyiroda:
1075 Bp. Károly krt. 21.
Tel: 06 1 780-07-80 Nyitva: H-P: 10-18

Jegyvásárlás

Program


Mozgás a színes formákkal - múzeumpedagógiai foglalkozás a Jáky gyűjteményben 6-10 éveseknek

Mozgás a színes formákkal - múzeumpedagógiai foglalkozás a Jáky gyűjteményben 6-10 éveseknek

Mit üzennek a színek és a formák? A foglalkozáson felfedezzük a színek és a formák izgalmas birodalmát, aztán meg is jelenítjük a látottakat. Kísérletezünk sokféle formával, de tanulunk a színátmenetről és a színkeverésről is a mesék segítségével. Játszunk és alkotunk, a végén pedig mindenki elkészítheti a saját művét.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: április 5. péntek, 10:30

 

A foglalkozás időtartama: 60 perc

Ajánlott korosztály: 6-10 év

Jó tudni!

A foglalkozást a 6-10 évesek részére alakították ki, ezért más korosztály számára nem javasolt a programon való részvétel. A gyerekek kísérői kedvezményes jeggyel (1500Ft/fő) részt vehetnek a foglalkozáson, illetve a program ideje alatt megtekinthetik a kiállítást.

 

Ajánlatunk


A „Popzene időgépben” koncepció mögött mindenki által ismert kortárs popsikerek és örökzöld popslágerek swingesített, jazzesített, doo-woposított, Motown-hangzású soulba ültetett feldolgozásai húzódnak meg. Egyszerű, de nagyszerű ötlet, ami tökéletesen működik.

Fenyő Miklós – Tasnádi István: MADE IN HUNGÁRIA musical két részben

„Nem fiatalok. Nem szépek. Nem hibátlanok. De ma este színpadra lépnek, és le sem engedjük őket, míg nem marad – alul semmi!”

Ajánló


A világhírű lett mezzoszoprán, Elīna Garanča korunk egyik legkeresettebb operaénekese. Vokális teljesítményét és színészi alakításait Salzburgtól Bécsen és Párizson át…

A 60 perces angol nyelvű túrák mindennap háromszor (13:30, 15:00, 16:30) indulnak. Időszakosan olasz, francia, spanyol, német és magyar nyelvű…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!