Broadway Jegyiroda
Jegyiroda:
1075 Bp. Károly krt. 21.
Tel: 06 1 780-07-80 Nyitva: H-P: 10-18

Jegyvásárlás

Program


Mozititkok - Aglaja

Mozititkok - Aglaja

Február 23. szombat
18.00 Aglaja
(magyar-lengyel-román filmdráma, 110 perc, 2012. rendező: Deák Krisztina)
 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. február 23. szombat, 18:00

Beszélgetés és filmklub
Magyar filmesek, filmkészítők, rendezők, színészek hozzák a saját alkotásukat – vetítés után rövid beszélgetés az alkotókkal.

Aglaja

Az 1980-as évek elején játszódó film megtörtént eseményeken alapul. Egy magyar-román cirkuszi mutatványos család életét mutatja be, melynek tagjai a jobb élet reményében Nyugatra menekülnek Ceausescu Romániájából. Ha porondon akarnak maradni, egy különleges mutatvánnyal kell előrukkolniuk. A mama, Sabina, kidolgozza a mutatványt, melyben a saját hajánál fogva lóg a kupolában, miközben égő fáklyákkal zsonglőrködik. A kislánya, Aglaja minden este attól retteg, hogy a mamáját baleset éri. Ez a rettegés átszövi egész életét, pedig egyszer majd ő lép a helyébe… Az Aglaja a monte-carlói televíziós filmfesztiválon mindhárom kategóriában, amelyben jelölést kapott, elnyerte az Arany Nimfát, így a legjobb tévéfilmnek, a legjobb rendezőnek és a legjobb női főszereplőnek (Ónodi Eszter) járó díjat, emellett megkapta a Monacói Vöröskereszt különdíját is.

20.00 Vendégünk: Deák Krisztina rendező – beszélgetőpartner: Schäffer Erzsébet újságíró

 

Ajánlatunk


Christine-nek elege van. Elég a nagyvárosból, a zajból, de főleg a nemrég elvesztett férjével közös helyszínekből. Költözik tehát: New Yorkból Floridába. Már pakolnak is a költöztetők, egy nap marad a régi életből.

A „Csirbiri” koncerten a filmkoncert zenei anyagából hallható válogatás, amely csokorba fogja Halász Judit egyedülálló pályafutásának legnépszerűbb alkotásait.

A zenés színház történetének egyik legjelentősebb darabja tér vissza a budapesti közönség elé.

Ajánló


A tengerparti szálló valójában családi villa, aminek tulajdonosával meghitt viszonyba keveredik. Egy szép napon a rendező felesége elhatározza, hogy meglátogatja…

Ildikó kiváló szakpolitikus, aki komoly karrier előtt áll, amennyiben le tudja küzdeni egy apró hibáját: nem tud hazudni.

A musicalben árva gyerekek egy csapata kószál a háborús front kellős közepén. Egy békés hajlékra vágynak, ahová behúzódhatnak éjszakára. És…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!