Broadway Jegyiroda
Jegyiroda:
1075 Bp. Károly krt. 21.
Tel: 06 1 780-07-80 Nyitva: H-P: 10-18

Jegyvásárlás

Program


Mozititkok: Piedone nyomában

Mozititkok: Piedone nyomában

Bud Spencer -eredeti nevén Carlo Pedersoli-, ahogy a filmjeiben, úgy az életben is mindig a jó oldalán állt, és ahol csak tudott, segített az elesetteken. A bővített moziváltozatában a színésszel készített interjúk mellett egykori sportolótársai, színészkollégái, barátai és családtagjai mesélnek Bud Spencerről.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. szeptember 19. szombat, 18:00

MOZITITKOK
Beszélgetés és filmklub
Magyar filmesek, filmkészítők, rendezők, színészek hozzák a saját alkotásukat – vetítés után rövid beszélgetés az alkotókkal.

Piedone nyomában
Bővített moziváltozat (magyar portréfilm, 90 perc, 2019)

A több mint négy éven át, négy országban és negyvenöt közreműködővel forgatott, minden eddiginél átfogóbb portréfilm amellett, hogy egy legendás színész életművét tárja a nézők elé, egy kivételes személyiség eddig kevéssé ismert arcát is bemutatja. Bud Spencer, eredeti nevén Carlo Pedersoli, ahogy a filmjeiben, úgy az életben is mindig a jó oldalán állt, és ahol csak tudott, segített az elesetteken. A bővített moziváltozatában – amelyből természetesen kultikussá vált filmrészletek sem hiányozhatnak – a színésszel készített interjúk mellett egykori sportolótársai, színészkollégái, barátai és családtagjai mesélnek Bud Spencerről.

19.30 Vendégünk: Király Levente, a film rendezője, beszélgetőpartner Baróti Éva újságíró

Ajánlatunk


A vége egy fotográfus szerelmeinek, családjának, karrierjének, s ezzel együtt a huszadik századnak összegzésre, feldolgozásra vagy éppen lezárásra váró, viharos története.

Lázár Ervin mesejátékát már számos változatban láthatták az író rajongó olvasói. Tévéjáték, könyv, vagy színházi formában, sőt egy generáció nevelkedett Dömdödöm kedves versmondásán, vagy Bruckner Szigfrid hencegő oroszlán nagyzolásain.

Ajánló


3+ 90 perc, 1 szünettel Bábtechnika: kesztyűsbáb, pálcás báb

Van a Bajza utca sarkán egy kis palota. A józsefvárosi Nagytemplom utcai bérházban pedig izgatott a készülődés. Pünkösdi Kató színinövendék…

Hőseink mindent megtesznek, hogy megtalálják a receptet ebben a szellemes, frivol, sikamlós és pikáns komédiában. És még az is kiderül,…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!