Broadway Jegyiroda
Jegyiroda:
1075 Bp. Károly krt. 21.
Tel: 06 1 780-07-80 Nyitva: H-P: 10-18

Jegyvásárlás

Program


Müller Péter- A nő!

Müller Péter- A nő!

Müller Péter Kossuth-díjas, József Attila-díjas író, dramaturg, forgatókönyvíró, kimagasló színvonalú regény- és nemzetközi szinten is sikeres színpadi műveket magába foglaló drámaíró előadása.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. január 16. csütörtök, 19:00

Müller Péter az utóbbi időben kevesebb előadást vállal de az egyik kedvenc helyszínén ismét fellép 2020 év elején. Mindenki számára ajánljuk az előadás megtekintését, hiszen személyesen találkozni az író legendával egy életre szóló emlék és felejthetetlen élmény.
A nő kérdésköre örök téma, biztosak lehetünk benne, hogy Müller Péter lelki megközelítése sok már ismert de önmagunk által nem tisztázott kérdésre adja meg a választ.

„Most is ugyanolyan szerelmes vagyok, mint abban a pillanatban, amikor először találkoztunk. Nem tudom, hogyan lehetséges ez. Szeretek utána kutatni a dolgoknak, de erre a titokra 81 éves koromra sem jöttem rá. Az, hogy a szerelem lángja nem válik parázzsá nagyon szokatlan élmény. Egyet biztos tudok: az emberben nem szabad, hogy a kamasz meghaljon.”

Ajánlatunk


performansz - részvételi akció – koncert

A Medikus Zenekar 2008-ban alakult, tagjai a Semmelweis Egyetem és más hazai felsőoktatási intézmények egykori és jelenlegi hallgatói. A főleg szimfonikus felállásban működő együttes nem csupán az egyetemi rendezvények rendszeres fellépője, hanem önálló hangversenyeket is ad hazánkban és külföldön egyaránt.

zenés családi roadmovie 10-től 100 éves korig

Ajánló


„Nem fiatalok. Nem szépek. Nem hibátlanok. De ma este színpadra lépnek, és le sem engedjük őket, míg nem marad –…

Minden idők egyik legkedveltebb romantikus története, az ikonikus film sikeréhez méltó, musicalként születik újjá a Madách Színház színpadán.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!