Broadway Jegyiroda
Jegyiroda:
1075 Bp. Károly krt. 21.
Tel: 06 1 780-07-80 Nyitva: H-P: 10-18

Jegyvásárlás

Program


MVM ZEnerg

MVM ZEnerg

Az MVM idén negyedik alkalommal hívja életre a ZENERGIA című szabadtéri zenei koncertjét. Az MVM ZENERGIA egy olyan egyedülálló fúziós koncert, ahol találkozik a zene és a jótékonyság, a klasszikus és könnyűzene.  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. augusztus 31. szombat, 20:00

Vegyen részt egy izgalmas zenei találkozáson!

Az MVM idén negyedik alkalommal hívja életre a ZENERGIA című szabadtéri zenei koncertjét. Az MVM ZENERGIA egy olyan egyedülálló fúziós koncert, ahol találkozik a zene és a jótékonyság, a klasszikus és könnyűzene. Az eseménynek a Bazilika előtti Szent István tér ad otthont 2019. augusztus 31-én, szombaton 20:00 órától. (Esőhelyszín: Müpa)

Az este során neves művészek által csendülnek fel többek között Liszt Ferenc, a Queen, Mozart, Piazzolla, Paganini, Edith Piaf és a Margaret Island művei.

Fellépők:
Miklósa Erika, Vigh Andrea, Harcsa Veronika, Balázs János, Snétberger Ferenc,
Gyémánt Bálint, Sárközy Lajos és zenekara, Devich Gergely és Pálfalvi Tamás.

Műsorvezető: Bősze Ádám

A zenei műsort a Bazilikára vetített fényfestés teszi még emlékezetesebbé.

A támogatói ülőjegyek elővételben kaphatók. A helyfoglalás érkezési sorrendben történik.

Az MVM a jegyeladásból befolyt összeget az idei évben is jótékony célra ajánlja fel. Látogasson el a www.mvmzenergia.hu weboldalra, és szavazatával döntse el Ön, kit támogasson az MVM a koncert bevételével! A legtöbb szavazatot kapott szervezet nevére a ZENERGIA koncert elején, augusztus 31-én 20:00 órakor derül fény.

Találkozzunk a Bazilikánál!

Ajánlatunk


A történetben egy maréknyi árva gyerek kószál a háborús front kellős közepén biztonságra, hajlékra és élelemre vágyva. Céljuk a túlélés, kilátásaik azonban nem túl biztatóak. Útjuk során nemcsak ellenséggel, de jóakarókkal is találkoznak, akik segítenek meglátni az emberséget a legembertelenebb időkben is. Hűség, barátság, bátorság csak néhány a megszerzett kincsek közül, amikre bukkannak kis hőseink, valahol Európában vándorolva. A Valahol Európában az azonos című film musical-adaptációja, ami színházunk egykori igazgatója, Korcsmáros György írói örökségét is őrzi.

A német színház és film megújítója, Rainer Werner Fassbinder műve egy idősödő takarítónő és egy bevándorló szerelmén keresztül az emberi kiszolgáltatottság történetét meséli el szívszorító egyszerűséggel és tisztasággal.

vígjáték két részben

Ajánló


Poirot nyomozó kényelmes hazaútra vágyik a legendás, káprázatos Orient Expresszen. Csakhogy az előkelő útitársak között akad valaki, aki nagyon gyanús.…

„Hegedűs a háztetőn… valahol mind azok vagyunk. Megpróbálunk egy letisztult dallamot kicsalni, miközben egyensúlyozunk, hogy ne szegjük nyakunkat. Nem könnyű!”

Moliére komédiázik. Kifiguráz bennünket. Félelmeinket, öncsalásainkat, kicsinyességünket. Ez utolsó színdarabja. 1673. február 17-én a Képzelt beteg előadása közben a címszerepet…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!