Broadway Jegyiroda
Jegyiroda:
1075 Bp. Károly krt. 21.
Tel: 06 1 780-07-80 Nyitva: H-P: 10-18

Jegyvásárlás

Program


MVM ZENERGIA 2022

MVM ZENERGIA 2022

Az MVM idén hetedik alkalommal hívja életre az MVM ZENERGIA egyedülálló koncertjét, amelyen találkozik a zene, a vizuális élmény és a jótékonyság, valamint a klasszikus zene más műfajokkal. Az idei eseménynek a budapesti Erkel Színház ad otthont 2022. augusztus 27-én, szombaton 19:30-tól.  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. augusztus 27. szombat, 19:30

Az este során fellépnek a legelismertebb magyar zeneművészek közül: Rúzsa Magdi (ének), Balázs János (zongora) és a Concerto Budapest szimfonikus zenekar, vezényel: Keller András.

A koncerten a klasszikus zene, a könnyűzene, a magyar népdalok, a francia sanzonok, a jazz, a rock és a régi magyar filmslágerek világából jól ismert darabok csendülnek fel olyan előadókkal és átiratokban, amelyeket korábban még sosem hallhatott a közönség.

Az egyedi hangszerelés és a zenei rendezés feladatait Szentpáli Roland többszörös nemzetközi versenygyőztes és Artisjus-díjas tubaművész, zeneszerző vállalta el.

A zenei műsort fényfestés teszi idén is még emlékezetesebbé.

Műsorvezető: Bősze Ádám

A kulturális programra limitált számban és elővételben támogatói ülőjegyek vásárolhatók. Az eseményt online is közvetítjük, az élő közvetítés megtekintéséhez korlátlan számban és elővételben támogatói, online jegyek vásárolhatók, augusztus 27-én 17:30-ig. Az online közvetítés az esemény időpontjában lesz megtekinthető az mvmzenergia.hu oldalon, amihez az online jegyen található kód (10 számjegy, 5 betű) beírásával csatlakozhat.

Az MVM a jegyeladásból befolyt teljes összeget az idei évben is jótékony célra ajánlja fel. Látogasson el az mvmzenergia.hu oldalra, és szavazatával döntse el Ön, mely szervezetet támogassa az MVM a koncert bevételével! A legtöbb szavazatot kapott szervezet nevére az MVM ZENERGIA koncert elején, augusztus 27-én 19:30-kor derül fény.

Felhívjuk szíves figyelmét, hogy amennyiben a koncert napján bármely veszélyhelyzet vagy jogszabályi rendelkezés miatt nem tartható meg a rendezvény közönség személyes jelenlétével, úgy kizárólag online közvetítés formájában kerül lebonyolításra, amelyhez az előre megvásárolt ülőjegyen vagy online jegyen szereplő kód segítségével lehet majd csatlakozni, a rendezvény időpontjában, az mvmzenergia.hu oldalon. Az ülőjegyeket ebben az esetben visszaválthatja, online jegyek visszaváltására nincsen lehetőség.

A rendezvény csak az érvényes járványügyi rendelkezések betartásával látogatható. A rendezvény megtartásának feltételeit és lehetőségét a mindenkori járványügyi és egyéb jogszabályi rendelkezések bármikor módosíthatják. Az aktuális feltételekről az mvmzenergia.hu oldalon tájékozódhat.

A jegyvásárláshoz, ill. részvételhez kapcsolódó adatkezelésről az mvmzenergia.hu oldalon, az Adatkezelési tájékoztatók gombra kattintva tájékozódhat. Jegyvásárlásával és részvételével hozzájárul a tájékoztatóban foglalt adatkezeléshez.

A műsorváltozás jogát fenntartjuk.

MVM ZENERGIA – Újragondolt klasszikusok

Ajánlatunk


Fadinard esküvőre készül, de a lova megeszi egy katona szeretőjének szalmakalapját. Hogy a tomboló katona ne verje szét a lakását és a lagziját, Fadinard kénytelen beszerezni egy ugyanolyan kalapot, miközben menyasszonyt, apóst, násznépet kell percenként leszerelnie. Kortalan francia csúcsbohózat.

A világon először a Madách Színház kapta meg a jogot, hogy non-replica változatban állítsa színpadra a Mamma Mia! musicalt. A bemutató 2014 augusztusában a Szegedi Szabadtéri Játékokon, szeptemberben pedig a Madách Színházban volt.

Ajánló


Az Őrült Nők Ketrece egy olyan hely, ahol mindenki az lehet, aki. Vagy épp az, aki lenni akar. És ha…

A belépőjegy tartalma a múzeum kiállításának megtekintését (végvári életpanoptikum, huszárbaba gyűjtemény, régi eszközök gyűjteménye, porcelánbaba gyűjtemény, csárda múzeum, lovas eszközök…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!