Broadway Jegyiroda
Jegyiroda:
1075 Bp. Károly krt. 21.
Tel: 06 1 780-07-80 Nyitva: H-P: 10-18

Jegyvásárlás

Program


Nagy-Babos Rebeka
2

Nagy-Babos Rebeka

A Nagy-Babos Rebeka Quartet műsorában feldolgozások szerepelnek, amelyeket improvizációval és egyéb saját ötletekkel színesítenek bensőséges hangulatot teremtve.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2021. július 14. szerda, 20:00

Nagy-Babos Rebeka Quartet

Közreműködik:
Nagy-Babos Rebeka - ének
Cseh Péter - gitár
Miskolczi Márk - nagybőgő
Klausz Ádám - dob

Nagy-Babos Rebeka erdélyi születésű énekesnő. Tanulmányait eredetileg reklámgrafika szakon kezdte, majd évekkel ezelőtt, a Sepsiszentgyörgyi Jazz és Improvizácós Zenei Táborban szerzett élményeinek hatására döntött úgy, hogy szakmáját hátrahagyva zenei pályára lép és a jazzének felé fordul. Cseh Péter jazz-gitárossal alkotott duójukat továbbgondolva 2019 végén alapította zenekarát Miskolczi Márkkal (nagybőgő) és Klausz Ádámmal (dob) kiegészülve, melyben a jazzből, népzenéből, elektronikus zenéből kapott inspirációit is felhasználja. A quartet 2020-ban elnyerte a Müpa Jazz Showcase nemzetközi zsűri által megszavazott legjobb zenekar díját.

Az asztalfoglalás a jegyvásárlás során automatikusan megtörténik.
Vacsoravendégeinknek 19 órai érkezést javaslunk.
Az asztalfoglalásokat legkésőbb 20 óráig tudjuk fenntartani!

Ajánlatunk


A mindennapjainkhoz hasonlóan sok humorral és persze sok aggodalommal megírt, lebilincselően izgalmas, rejtvényhez hasonló kortárs Lear-parafrázist Máté Gábor rendezi.

Az Őrült Nők Ketrece egy olyan hely, ahol mindenki az lehet, aki. Vagy épp az, aki lenni akar. És ha muszáj másnak mutatnod magad, mint aki vagy? Hit, remény, szeretet, munka, család, haza, tegnap, ma, holnap, én, te – és ketten együtt.

Ajánló


A musicalben árva gyerekek egy csapata kószál a háborús front kellős közepén. Egy békés hajlékra vágynak, ahová behúzódhatnak éjszakára. És…

A zenében a historizmus nemcsak azt jelenti, hogy korabeli hangszerek kópiáin szólalnak meg régi művek: olykor azt is, hogy az…

Márai Sándor világsikerű regénye a késői leszámolás drámája.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!