Broadway Jegyiroda
Jegyiroda:
1075 Bp. Károly krt. 21.
Tel: 06 1 780-07-80 Nyitva: H-P: 10-18

Jegyvásárlás

Program


Napfényes Filmklub - Pezsgő és macaron

Napfényes Filmklub - Pezsgő és macaron

Napfényes Filmklub: Pezsgő és macaron - egy feledhetetlen kerti parti (francia vígjáték, 2019.)

Nagyon is életszerű vígjáték családról, munkáról, emberi kapcsolatokról.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. június 28. péntek, 18:00

Pezsgő és macaron:
Hova fajulhat egy házavató, ahova kiöregedett médiacelebek és feltörekvő YouTube-sztárok is meghívást kaptak? Castro, az egykor sikeres, de mára szinte teljesen elfeledett tévésztár kerti partira hivatalos Párizs egyik gyönyörű villájába. Az összejövetelre, amelyet producere rendez, eljön Castro volt felesége, Hélène is. (Agnès Jaoui - Ötven tavasz c. film). A két ember régen közös célokat tűzött ki, de míg Hélène hű maradt értékrendjéhez, Castro az évek során kiábrándult cinikussá vált.
Felbukkan a lányuk, Nina is, aki nemrég könyvet írt szüleinek életéről. Miközben fogy a pezsgő és a macaron, a francia vígjátékok hagyományainak megfelelően mindenkiről lehull a lepel, és felszínre kerülnek a rejtegetni való titkok és gyengeségek.

Ajánlatunk


..Némi EU-s támogatosítás, színház a záhníszben. Görbetükörerdő, disznógömb, telefonfül. Pár művészi vénával megáldott vendégmunkás, plusz egy talicska aprómajom. Vagyis lidérc. Lúdvérc. Osszátok be..

Pietro Mascagni / Ruggero Leoncavallo PARASZTBECSÜLET / BAJAZZÓK Egyfelvonásos operák olasz nyelven, magyar, angol és olasz felirattal

Ajánló


Budapest, 2024. október 10. – A Piero Barone, Ignazio Boschetto és Gianluca Ginoble alkotta világhírű olasz pop-opera trió, az IL…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!