Broadway Jegyiroda
Jegyiroda:
1075 Bp. Károly krt. 21.
Tel: 06 1 780-07-80 Nyitva: H-P: 10-18

Jegyvásárlás

Program


Náray Erika vendége: Herczku Ágnes / JAZZRAJONGÓK

Náray Erika vendége: Herczku Ágnes / JAZZRAJONGÓK

A nézőket, akik 18.00 órától érkezési sorrendben foglalhatják el helyüket, a Bohém Rendezvényhelyszín üdvözlőitallal várja, a koncert előtt és után pedig vacsorázási lehetőséget biztosít számukra.

Jegytípusok


2 300 Ft
Bal 1. asztal, Bal 2. asztal, Bal 3. asztal, Bal 4. asztal, Bal 5. asztal, Bal 6. asztal, Fotel szektor, Jobb 1. asztal, Jobb 2. asztal, Jobb 3. asztal, Jobb 4. asztal, Jobb 5. asztal, Jobb 6. asztal, Közép 1. asztal, Közép 10. asztal, Közép 11. asztal, Közép 12. asztal, Közép 13. asztal, Közép 14. asztal, Közép 15. asztal, Közép 16. asztal, Közép 2. asztal, Közép 3. asztal, Közép 4. asztal, Közép 5. asztal, Közép 6. asztal, Közép 7. asztal, Közép 8. asztal, Közép 9. asztal

Aktuális előadásokNáray Erika vendége: Herczku Ágnes / JAZZRAJONGÓK

Nem lesz meglepetés az est közönsége számára, hogy Herczku Ágnes lelkében fontos helyet foglal el a jazz. Amellett, hogy énekesként és gyűjtőként is éltető közege a Kárpát-medencében élő és a velünk szoros viszonyban álló népek autentikus népzenéje, a népzenével érvényes kapcsolatot létrehozni képes műfajok is kezdettől vonzották. Dolgozott Borbély Mihállyal, Dresch Mihállyal, Herbie Mannel, Juhász Gáborral, Bornai Tiborral és DJ Palotaival. A végeredmény mindig kiemelkedő színvonalat képviselt.

E színvonalat többek közt eMeRTon-díjakkal, Fonogram-díjjal, Kodály Zoltán és Bartók Béla Emlékdíjakkal, Magyar Művészetért díjjal, Érték-díjjal és Liszt Ferenc-díjjal ismerték el. Nyitottságához hozzájárulhatott, hogy civilként került művészi pályára. Először táncosként állt színpadon, tagja lett a Honvéd Együttes tánckarának, és ezzel párhuzamosan indult el énekesi karrierje. Szintén a többféle érték iránti nyitottságának, meg persze csodás énekhangjának és lenyűgöző színpadi jelenlétének köszönhette, hogy rövid időn belül vezető egyénisége lett a hazai nép- és világzenei színtérnek. Nyolc éven át a Fonó Zenekar tagja volt, 2002-től a Magyar Állami Népi Együttes szólistája, dolgozott Szalonnával és bandájával - és természetesen Nikola Parovval, akivel 1999 óta társak, és aki közel tíz éve a Herczku Ági és a Banda motorja. Biztosan szívesen mesél majd a WOMEX-en átélt sikerekről, a kortárs zenéhez fűződő élményeiről, zene és vers kapcsolatáról - és persze legkedvesebb jazz-zenéiről.

Rendező: Müpa

Ajánló


Végre újra Leander Kills koncert Debrecenben!

Tudathasadásos este: az előadók (Beck Zoli és Szűcs Krisztián) élnek, a szerzők (Cseh…