Broadway Jegyiroda
Jegyiroda:
1075 Bp. Károly krt. 21.
Tel: 06 1 780-07-80 Nyitva: H-P: 10-18

Jegyvásárlás

Program


Náray Tamás: Zarah öröksége - A Libri Kiadó könyvbemutatója

Náray Tamás: Zarah öröksége - A Libri Kiadó könyvbemutatója

Az elsöprő sikert arató Zarah című, történelmi korszakokon, generációkon és országhatárokon átívelő, mozgalmas családregény megjelenése után szinte napra pontosan egy évvel Náray Tamás a történet folytatásával jelentkezik. A Zarah öröksége című kötetet a Budapest Music Centerben (IX. Mátyás u. 8.) mutatják be 2018.  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. november 8. csütörtök, 19:00

A nézők bepillantást nyerhetnek a regényírás kulisszatitkaiba; ízelítőt kapnak abból a rendkívül gazdag képi és zenei élményanyagból, amely Náray Tamást az alkotófolyamat során inspirálta és Farkasházi Réka, valamint Makranczi Zalán előadásában részleteket hallhatnak a szövegből. Náray Tamással Szily Nóra beszélget.

Jegyek a BMC jegypénztárában és a jegy.hu-n 1800 Ft-ért válthatók. (A jegy árából 1000 Ft beleszámít a helyszínen megvásárolt könyv árába.)

„Tudja, az én koromban már megtanul néhány dolgot az ember. Hogy nem ígér, ha boldog és nem határoz el semmit, ha boldogtalan.”

Zarah és családjának története ott folytatódik, ahol az első kötetben abbamaradt: Carla, az asszony nemrég megtalált unokája épp egy titkos küldetésre indul Dél-Amerikába a hódolójával, Yaakovval, hogy felkutassák a másik elveszett unokát, és kiderítsék, hogyan keveredhetett egy országhatárokon átívelő, szövevényes bűntény kellős közepébe. Az ikerlányok találkozása azonban távolról sem úgy sikerül, ahogy azt eltervezték, ez pedig olyan események lavináját indítja be, mely alapjaiban változtatja meg a család összes tagjának életét – s arra is rákényszeríti őket, hogy mindent felülvizsgáljanak, amit magukról, egymásról, bűnről és bűnhődésről, szeretetről és gyűlöletről korábban gondoltak.

Náray Tamás regényének folytatása épp olyan mozgalmas és szerteágazó, mint Zarah családja: hol szerelmi történet, hol izgalmas thriller, hol a II. világháború kimondatlan titkainak nyomába eredő történelmi regény. Leginkább azonban egy fordulatos családtörténetbe csomagolt elmélkedés arról, mennyire kiszámíthatatlan és törékeny kincs az emberi élet.

Ajánlatunk


A Vivace Táncforgatag 6 budaörsi sportegyesület és 300 táncos részvételével kerül megrendezésre 2024 június 1-én, 18 órai kezdettel a RaM-Art Színházban.

Az Özvegy Karnyóné vérbő komédia, sok zenével az esendőségről, tele fordulattal, szerethető karakterrel, versengéssel, ármánnyal és persze szerelemmel. És, hogy mit keresnek benne tündérek? Az előadás során erre is fény derül!

Zenés Kalandtúra – musical két részben-

Ajánló


Schiller szenvedélyektől szétrobbanó darabjában örök ellentétpárok csapnak össze: a kötelesség és a szabadság, a hatalomvágy és az erkölcsi tisztaság, a…

„Rájöttem, hogy az emberek soha nem fognak megváltozni. Mindig hagyni fogják, hogy az okosabb és erőszakosabb ember uralkodjon rajtuk. Aki…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!