Broadway Jegyiroda
Jegyiroda:
1075 Bp. Károly krt. 21.
Tel: 06 1 780-07-80 Nyitva: H-P: 10-18

Jegyvásárlás

Program


Nem vagyunk mi barbárok
4

Nem vagyunk mi barbárok

„Ha Mario képtelen clara et distincta argumentálni a hajléktalan befogadása mellett, abból mi következik? Egyszerű szillogizmus: kapcsolati problémájuk van."

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. június 15. péntek, 19:15

 

„Ha Mario képtelen clara et distincta argumentálni a hajléktalan befogadása mellett, abból mi következik? Egyszerű szillogizmus: kapcsolati problémájuk van."

Látszólag egy 21. századi... látszólag egy 21. századi... látszólag egy 21. századi... Nem félünk a... megeszi a lelket. Egy házaspár szomszédjába új lakók... átjönnek, a párok, barátkoznak, isznak, vitatkoznak, lapos tévé – ám egy viharos éjszakán kopogtat egy idegen. Egyik pár kidobja, másik beengedi. De lám csak, krimi ez?

Groteszk társadalmi szatíra - középpontjában a menekültkérdéssel.

Írta: Philip Löhle

Fordította: Kerényi Gábor

A szöveget átdolgozta: Peer Krisztián

Dalszöveg: Máthé Zsolt

Rendezte: Vajdai Vilmos

 

 

Ajánlatunk


Minden idők egyik legkedveltebb romantikus története, az ikonikus film sikeréhez méltó, musicalként születik újjá a Madách Színház színpadán.

A Vízkereszt viharos tengerrel, hajótöréssel, gyásszal kezdődik, és három házassággal ér véget. A kettő között viharos szerelmek ütköznek, egy részük csaknem hajótöréssel végződik.

Az Anconai szerelmesek habkönnyű története szenvedélyesen és szellemesen vallja, hogy élni voltaképpen nagyszerű dolog, és hogy mennyi örömöt találhatunk egy csésze friss kávéban, egy váratlanul ránk zúduló nevetésben, vagy épp a tenger felől fújó szél zamatában.

Ajánló


Halász Judit színészi pályafutásával párhuzamosan új műfajt teremtett előadóművészként. Magyar költők verseit évtizedek óta énekli – a magyar könnyűzene legjobbjainak…

Boléro francia életrajzi dráma, 120 perc, 2024 francia nyelven, magyar felirattal

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!