Broadway Jegyiroda
Jegyiroda:
1075 Bp. Károly krt. 21.
Tel: 06 1 780-07-80 Nyitva: H-P: 10-18

Jegyvásárlás

Program


Nesama - Dart Társulat

Nesama - Dart Társulat

„A nézők a bőrükön fogják érezni a táncosok lelkét.” (Varga Kinga)
English-friendly performance
 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. október 19. péntek, 19:00

A Nesama az emberi életerőnk, vágyaink, ösztönös igényeink körüli utazásunk. Ezek a szükségletek minden élő szervezet születésétől kezdve teljesülésre várnak. Csillapíthatatlan életvágyunk, hajtóerőnk, vagy pusztán hedonista vágyaink ezek…? Mi történik, amikor ezek a vágyak kitörnek uralkodóképessünk alól, kielégülnek, vagy nem teljesülnek…?

„A nézők a bőrükön fogják érezni a táncosok lelkét. Elemi mozgás, merész interakciók és a legvagányabb táncművészek fogják garantálni az est felejthetetlen élményét.” (Varga Kinga)

Előadók: Feicht Zoltán, Kiss Tamás, Hortobágyi Brigitta, Hannah Eden
Jelmez: Napsugár von Bittera
Konzulens: Verő Tamás
Producer: Krajcsik Zsolt
Zene: Rona Geffen (IL), montázs
Operatőr: Gábor András
Rendezőasszisztens: Winter Hanna (London)
Koreográfus: Varga Kinga

Az előadás időtartama 50 perc.
14 éven felülieknek ajánljuk.

Támogatók: Emberi Erőforrások Minisztériuma, Heti Tv

A DART Társulat  – korábbi nevén DanceArt – egy folyamatosan alkotó kortárs táncegyüttes, amit 2013-ban Varga Kinga hívott életre. Tagjainak célja, hogy szerteágazó hazai és nemzetközi alkotókkal fenntartott jó szakmai kapcsolataik segítségével, olyan új formátumú produkciókat hozzanak létre, melyek a magyar és külföldi táncélet alkotói és nézői számára is egyaránt szórakoztatóak, aktuálisak és figyelemfelkeltőek. A társulat az elmúlt időben nagy figyelmet kapott, hiszen rettentő gyorsan nőtte ki magát, belföldön és külföldön egyaránt. Nemzetközi összetétele, és az innovatív technológiák melletti elköteleződése teszi egyedülállóvá a társulatot.

Ajánlatunk


zenés átirat két részben

A „Csirbiri” koncerten a filmkoncert zenei anyagából hallható válogatás, amely csokorba fogja Halász Judit egyedülálló pályafutásának legnépszerűbb alkotásait.

Lázár Ervin mesejátékát már számos változatban láthatták az író rajongó olvasói. Tévéjáték, könyv, vagy színházi formában, sőt egy generáció nevelkedett Dömdödöm kedves versmondásán, vagy Bruckner Szigfrid hencegő oroszlán nagyzolásain.

Ajánló


Budapest, 2024. október 10. – A Piero Barone, Ignazio Boschetto és Gianluca Ginoble alkotta világhírű olasz pop-opera trió, az IL…

Tornádó gyorsaságú pörgések, hihetetlen jelmezek, lélegzetelállító mozdulatok és mindent elsöprő szenvedély. Ez a Grúz Állami Népi Együttes! Újra Magyarországon a…

A Monte Cristo grófja egy igazi, nagy ívű, romantikus musical Dumas regénye alapján. Szerelem, intrika, bosszú, szenvedély Szomor György dalaival,…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!