Broadway Jegyiroda
Jegyiroda:
1075 Bp. Károly krt. 21.
Tel: 06 1 780-07-80 Nyitva: H-P: 10-18

Jegyvásárlás

Program


Jegytípusok


5 500 Ft

Aktuális előadások



Fergeteges vígjáték arról, hogy mit akar a férfi…

A helyszín New York, a világsztár humorista utolsó fellépése. Ma este szembenéz az életével, a közönség pedig ítéletet mondhat: Jó férj volt? Vagy feladott mindent a sikerért?

Nevetés, önvallomás, és egy csomó vicces jelenet egy hollywoodi sztárhumorista életéből. De a legnagyobb baj a humorral az, hogy könnyű rászokni. Egyszer nevetnek az emberen, és utána nagyon nehéz leállni. Újra és újra nevettetni akar, hogy szeresse őt a közönség… De vajon mi a fontosabb? A közönség vagy az az egy nő? A munka vagy a család?

Groucho Marx egész estét betöltő, egyszemélyes vígjátéka Amerika egyik legszenzációsabb „stand up” humoristájának életét meséli el a poros New York-i garzontól egy hollywoodi palotáig, és arról szól, hogy „minden sikeres férfi mögött áll egy erős nő” – de vajon egész életében ugyanaz?

A nagysikerű „Férfiagy” című előadás után itt az újabb egyszemélyes vígjáték. A „Férfiagy” arra kereste a választ, hogy mit akar a nő… Most viszont eljött az idő, hogy feltegyük a kérdést: mit akar a férfi… Nőt – vagy életet?

Az előadást szigorúan tilos videón vagy elektronikusan, hang- és/vagy képi felvételen rögzíteni, bármilyen módon közvetíteni vagy közzétenni, beleértve az Internetet.

Ez kimeríti a szerzői jogok és az ezzel kapcsolatos magyarországi és nemzetközi szabályok megsértését és bírósági eljárást von maga után.

Ajánló


A történet két szélhámosról szól: Lawrence úriember, akiről könnyen elhisszük, hogy nemesi sarj, egy száműzött uralkodó; Freddy Benson azonban kisstílű.…

Mi a közös egy régiségkereskedőben, egy képviselő feleségében és két fodrászban? Legyenek szemtanúi egy gyilkossági nyomozásnak és az est végére…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!