Broadway Jegyiroda
Jegyiroda:
1075 Bp. Károly krt. 21.
Tel: 06 1 780-07-80 Nyitva: H-P: 10-18

Jegyvásárlás

Program


NT Live Mary Shelley: Frankenstein I.

NT Live Mary Shelley: Frankenstein I.

A londoni National Theatre előadása felvételről, 120 perc, 2010

Angol nyelven, angol és magyar felirattal

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. június 13. csütörtök, 19:00

Rendező: Danny Boyle

Frankenstein: Johny Lee Miller

Teremtmény: Benedict Cumberbatch

Frankenstein doktor zavarodott Teremtménye egy ellenséges világban találja magát. Miután bármerre is megy, kegyetlenséggel találkozik, az elhagyatott Teremtmény kétségbeesésében elhatározza, hogy bosszút áll teremtőjén akinek rémisztő alkut ajánl.

A tudomány felelősségének, a szülői gondatlanság, a tudati fejlődés és a Jó és Gonosz természete mind benne foglaltatnak ebben a rendkívül izgalmas és mélyen felkavaró, klasszikus gótikus mesében.

A látomásszerű darab végig teltházzal futott a National Theatre színházi évadában, a páratlan színészi játék és rendkívül erős vizualitás több díjat is hozott a produkciónak. A két színész felváltva játssza Victor Frankenstein és a Teremtmény szerepét, ennek megfelelően az Urániában és világszerte a többi közvetítésben résztvevő filmszínházban is két alkalommal, mindkét szereposztással látható lesz az előadás.

Ajánlatunk


A fiatal Edmond Dantest a menyegzőjéről viszik el a rendőrök egy feljelentés alapján. If várának börtönébe kerül, ahonnan nincs visszatérés. A vád: kapcsolat az akkor száműzött Napóleonnal. A vád hazugságra épül, de Dantes már nem tudja bizonyítani igazát.

Pietro Mascagni PARASZTBECSÜLET / MESSA DI GLORIA Koncertszerű előadások magyar, angol és eredeti nyelvű felirattal

Frank Wildhorn musicalje és Homonnay Zsolt rendezése a nő örök, csábító szenvedélyességét, a férfi és a nő ösztönös és csillapíthatatlan vonzalmát tárja a közönség elé, 21. századi, extravagáns környezetben.

Ajánló


Gyere el! Nem fogsz megváltozni, de lesz a darabban egy-két hozzád hasonló figura. Talán még azt is megtudod, hogy miért…

43. alkalommal rendezik meg áprilisban az Országos Táncháztalálkozó és Kirakodóvásárt, a Kárpát-medence legnagyobb élő népművészeti összművészeti eseményét.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!