Broadway Jegyiroda
Jegyiroda:
1075 Bp. Károly krt. 21.
Tel: 06 1 780-07-80 Nyitva: H-P: 10-18

Jegyvásárlás

Program


Nyáresti koncertek a Magyar Állami Népi Együttes zenekarával - Bartók Béla népzenéje

Nyáresti koncertek a Magyar Állami Népi Együttes zenekarával - Bartók Béla népzenéje

A gyönyörű, magával ragadó környezet teremti meg azt az atmoszférát, mely segítségével a zene egy különleges világába emelkedhetünk, a klasszikus zene – Liszt, Bartók, Kodály, Brahms –, a népzene és a népies műdal világába. A Magyar Állami Népi Együttes zenekara egymásra válaszként szólaltatja meg ezen zeneszerzők muzsikáját és az őket ihlető, hol népi, hol városi cigányzenekari hangulatokat.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. július 4. csütörtök, 19:00

Esőhelyszín: Rendezvényterem

Bartók Béla a világ egyik legismertebb magyar zeneszerzője. Előadóművészi, kutatói, tanári munkássága hazánk magyar zeneirodalmának alapköve. Mind a mai napig a legnagyobb koncerttermek közkedvelt zeneszerzője. A Kárpát-medence népzenei hagyományát a velünk együtt élő nemzetiségek népzenei örökségével párhuzamosan kutatta, hiszen vallotta, hogy csak akkor érthetjük saját kultúránk kincseit, ha ezt a velünk együtt élő népekkel értelmezzük.

Ajánlatunk


A legnagyobb slágerek Geszti Péter (és bolygónk) meghatározó korszakaiból, Rap+Az, zene+stand up, vidám időutazás, meglepő fordulatok, korszakos vendégek, és egyedülálló AI látványosság!

Ajánló


Ildikó kiváló szakpolitikus, aki komoly karrier előtt áll, amennyiben le tudja küzdeni egy apró hibáját: nem tud hazudni.

Minden idők egyik legkedveltebb romantikus története, az ikonikus film sikeréhez méltó, musicalként születik újjá a Madách Színház színpadán.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!