Broadway Jegyiroda
Jegyiroda:
1075 Bp. Károly krt. 21.
Tel: 06 1 780-07-80 Nyitva: H-P: 10-18

Jegyvásárlás

Program


Olasz irodalmi est / EURÓPAI HIDAK 2019 / LITERÁRIUM EXTRA

Olasz irodalmi est / EURÓPAI HIDAK 2019 / LITERÁRIUM EXTRA

A rendezvényen az olasz irodalom mutatkozik be képletesen, kortársi és történeti mélységében. Az est vendége lesz az egyik legjelentősebb kortárs prózaíró, Daniele Benati.

 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. szeptember 23. hétfő, 20:00

2019. szeptember 23. hétfő
20:00 — 22:00

A rendezvényen az olasz irodalom mutatkozik be képletesen, kortársi és történeti mélységében. Az est vendége lesz az egyik legjelentősebb kortárs prózaíró, Daniele Benati. A közönség nemcsak az ő műveivel ismerkedhet meg, hanem a monográfusával, Ludmann Ágnessel és a kiváló italianistával, Mátyus Norberttel folytatott beszélgetés során a mai olasz irodalom legfontosabb alkotóival, irányzataival is. Kiváló színészek tolmácsolásában ízelítőt kapunk itthon is jól ismert olasz alkotók, Italo Calvino, Pier Paolo Pasolini, Umberto Eco és Claudio Magris írásművészetéből. A remek kultúrtörténész és zenész, Puskár Krisztián a kortárs olasz zeneművészet alkotásaiból mutat be részleteket hang- és képmix formájában.

Alkotók:

a műsor összeállítója    Szkárosi Endre
rendező                       Balog József
sorozatszerkesztő        Keresztury Tibor

Ajánlatunk


Az eutanázia kérdése az ókor óta foglalkoztatja a közvéleményt. Szókratész, Platón és Seneca is támogatta, de az orvostudomány megalapítója, Hippokratész például ellenezte. A kérdés, van-e joga az embernek beavatkozni saját halálának folyamatába, ma is heves vitákat vált ki.

A BFZ áprilisi Haydn–Mozart-koncertje a márciusi műsor párjának tekinthető.

Macskabál van az elhagyott színház ódon színpadán. Minden évben egyszer megrendezik a bált, és erre összegyűlnek a környék - nagyon is emberi tulajdonságokkal felruházott - macskái. Eltáncolják és eldalolják életüket.

Ajánló


A legnagyobb slágerek Geszti Péter (és bolygónk) meghatározó korszakaiból, Rap+Az, zene+stand up, vidám időutazás, meglepő fordulatok, korszakos vendégek, és egyedülálló…

Minden idők egyik legkedveltebb romantikus története, az ikonikus film sikeréhez méltó, musicalként születik újjá a Madách Színház színpadán.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!