Broadway Jegyiroda
Jegyiroda:
1075 Bp. Károly krt. 21.
Tel: 06 1 780-07-80 Nyitva: H-P: 10-18

Jegyvásárlás

Program


OPERABEAVATÓ

OPERABEAVATÓ

Az Operabeavató 2019/20-as évadában Mozart Don Giovanni című operája kerül terítékre.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. június 11. kedd, 19:00

Hogyan legyen a zene mindenkié? Hogyan legyen a színház mindenkié? El kell jönni egy Operabeavatóra és választ kapunk erre is. Csapatunk nem állít kevesebbet, mint hogy e két dolog - zene és színház - egyesülése, az opera, bárki számára érthetővé és élvezetessé tud válni. Jöjjön el és tesztelje magát: vajon ön mindenki?

Az évek óta sikerrel futó sorozat 2018 őszétől új otthonra talált a Hatszín Teátrumban. Nálunk minden megtörténik, aminek egy hagyományos operaelőadás során nem lenne szabad megtörténnie. A nézőket Dinyés Dániel vezeti be a zene rejtelmeibe, az operai próbafolyamatba pedig Göttinger Pál rendező enged betekintést. A minden alkalommal egyedi, megismételhetetlen estéhez több díjjal kitüntetett, nemzetközileg is elismert operaénekesek társulnak.

Zenei vezető : Dinyés Dániel
Az új évad közreműködői: Bordás Barbara, Bucsi Annamária, Bretz Gábor, Cseh Antal, Erdős Attila, Gábor Géza,
Horváth István, Kiss András, Kiss Tivadar, Kolonits Klára, Kovács István, Pataki Bence, Varga Donát
Rendező: Göttinger Pál

Produkciós asszisztens: Gerlóczi Judit
Producer: Kövesd Zsuzsa - Delta Produkció  
Koproducer: FÜGE Produkció
Grafika: Nemes Anita - nemessis
Sajtókapcsolat: Kazimir Annamari   

Az előadást 14 és 100 év között mindenkinek ajánljuk!

Ajánlatunk


Ahogy egy kritikusa írta: „Akinek nehéz a szíve, vagy csak melegségre vágyik, nézze meg ezt a darabot. Aki a nagy generáció tagja és képtelen megérteni az unokáját, vagy az ipszilon generációé, és kiborítják a nagyszülei, nézze meg ezt a darabot. Aki egyszerűen szereti a színházat, nézze meg ezt a darabot.”

Pintér Béla és Társulata: A Sehova Kapuja

A valaha volt legjobbnak tartott Queen-show érkezik egy felejthetetlen koncertre! Több ez, mint nosztalgia: a számtalanszor díjazott és méltatott, világhírű Killer Queen együttes kapcsán a neves People magazin egyenesen úgy nyilatkozott, hogy Freddie Mercury újra él! Itt az alkalom, hogy átélje a hátborzongató csodát és ezrekkel énekelje a jól ismert szövegeket.

Ajánló


A legnagyobb slágerek Geszti Péter (és bolygónk) meghatározó korszakaiból, Rap+Az, zene+stand up, vidám időutazás, meglepő fordulatok, korszakos vendégek, és egyedülálló…

Vincze Balázs művészeti vezető, rendező-koreográfus jól ismeri a polgári színházi hagyományokat kedvelő táncrajongók ízlését, kiválóan alkalmaz táncszínpadra ismert és közkedvelt…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!