Broadway Jegyiroda
Jegyiroda:
1075 Bp. Károly krt. 21.
Tel: 06 1 780-07-80 Nyitva: H-P: 10-18

Jegyvásárlás

Program


Operavizsga-fesztivál - A titkos házasság (A Freiburgi Zeneművészeti Főiskola előadása)

Operavizsga-fesztivál - A titkos házasság (A Freiburgi Zeneművészeti Főiskola előadása)

Cimarosa: A titkos házasság

A Freiburgi Zeneakadémia hallgatói

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. január 26. vasárnap, 19:00

Az operatörténet leghosszabb ráadása: ez a rekord 1792 óta elvitathatatlanul Domenico Cimarosa vígoperájáé, hiszen a bécsi ősbemutatón akkora sikert aratott A titkos házasság, hogy II. Lipót császár paranccsal felérő óhajára rögvest teljes egészében meg is ismételték. A kétfelvonásos mű azóta is sokak számára kedves, Giuseppe Verdi például meggyőződéssel vallotta, hogy 'igazi zenei komédia, amely az opera buffa minden kívánalmának tökéletesen megfelel'. Az előadóknak jól játszható szerepeket és mutatós szólamokat kínáló vígopera ezúttal a Freiburgi Zeneművészeti Főiskola növendékeinek produkciójában jut majd elénk. Nem mellesleg betekintést nyújtva a közönség számára abba a művészetpedagógiai munkába, amely a német Baden-Württemberg tartomány oktatási és zenei életének 1946-ban alapított és immár rég reprezentatív rangú műhelyében zajlik.

Ajánlatunk


Rádiós, a fiatal tudós a számítógépe tökéletesítésén dolgozik a padláson. Ide érkezik meg négy bolyongó szellem – Kölyök, Meglökő, Herceg és Lámpás – az igazi hősök, akiket kihagytak a mesékből. Itt szeretnének találkozni a Révésszel, aki elviszi őket egy távoli csillagra, az „örökre szépek” bolygójára, ahol végre otthonra lelhetnek..

Az Őrült Nők Ketrece egy olyan hely, ahol mindenki az lehet, aki. Vagy épp az, aki lenni akar. De ha muszáj másnak mutatnod magad, mint aki vagy? Hit, remény, szeretet, munka, család, haza, tegnap, ma, holnap, én, te – és ketten együtt.

Ajánló


Fellegi Anna - ének Budapesti Akadémiai Kórustrásaság (karigazgató: Balassa Ildikó) ARLtistic Dance Company (koreográfus: Albert Réka Lilla) Budafoki Dohnányi Zenekar…

Minden idők egyik legkedveltebb romantikus története, az ikonikus film sikeréhez méltó, musicalként születik újjá a Madách Színház színpadán.

Ildikó kiváló szakpolitikus, aki komoly karrier előtt áll, amennyiben le tudja küzdeni egy apró hibáját: nem tud hazudni.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!