Broadway Jegyiroda
Jegyiroda:
1075 Bp. Károly krt. 21.
Tel: 06 1 780-07-80 Nyitva: H-P: 10-18

Jegyvásárlás

Program


Orosz  zongoraest – Orosz Zenei Fesztivál 2021

Orosz zongoraest – Orosz Zenei Fesztivál 2021

Andrey Yaroshinsky válogatásában kedvelt orosz zeneszerzők műveit szólaltatja meg. Emlékeztetve a Csajkovszkij és Prokofjev emlékévre.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2021. október 7. csütörtök, 19:30

Orosz zongoraest – Orosz Zenei Fesztivál 2021

Műsor:
Csajkovszkij – Évszakok ор.37
Prokofjev 3 tétel a Rómeó és Júlia c. balettből:
   - Jelenet,
   - A gyermek Júlia,
   - Montague-k és Capuletek
Rahmanyinov: Etudes tableaux ор.33

Közreműködik Andrey Yaroshinsky

A zongoraművész 1986-ban született Kijevben. Később Moszkvába költözött, itt 2009-ben a legmagasabb kitüntetéssel érettségizett a Csajkovszkij Konzervatóriumban, ahol Vera Gornostaeva osztályának tanulója volt, 2005-től Joaquin Soriano mester tanítványa Madridban. Mstislav Rostropovich hosszú évekig Andrey zenei védnöke volt, és nagy hatással volt jövőbeli fejlődésére.

Fellépett nagyobb szimfonikus vagy kamarazenekarokkal Ausztriában, Belgiumban, Csehországban, Franciaországban, Németországban, Görögországban, Olaszországban, Lengyelországban, Oroszországban, Spanyolországban, Szlovákiában, Ukrajnában, Londonban a Wigmore- hall, Moszkvában a Csajkovszkij-terme, Madridban Auditorio Nacional, Párizsban, a Salle Cortot, Washingtonban a Kennedy Központ fogadta a művészt.

Ajánlatunk


Van a Bajza utca sarkán egy kis palota. A józsefvárosi Nagytemplom utcai bérházban pedig izgatott a készülődés. Pünkösdi Kató színinövendék a Csókos asszony címszerepét játssza. Ünneplik őt meg eljegyzését Dorozsmay Pista zeneszerzővel. A vőlegény azonban átmulatja az éjszakát, zálogba csapja a jegygyűrűket, és megszökik Rica Macával. A botrányos megcsalatás után érkezik Tarpataky báró, a híres mecénás. Katónak pedig dönteni kell: palota és gazdagság, csillogással kecsegtető siker vagy a szegényes bérházban eltöltött élet boldogságra vágyakozva. Zerkovitz Béla egyik legnépszerűbb, örökzöld, operettje csupa humor, szenvedély, szerelem, színház a békebeli Pestről, amikor olyan slágerek csendülnek fel többek között, mint az Asszonykám, adj egy kis kimenőt, az Éjjel az omnibusz tetején, a Gyere, te nímand, a Mi, muzsikus lelkek, valamint a műfaj és a darab emblematikus dala, a Van a Bajza utca sarkán... kezdetű sláger.

Carl Orff CARMINA BURANA Szcenikus kantáta eredeti nyelveken, magyar, angol és eredeti nyelvű felirattal

„Nem fiatalok. Nem szépek. Nem hibátlanok. De ma este színpadra lépnek, és le sem engedjük őket, míg nem marad – alul semmi!”

Ajánló


Halász Judit színészi pályafutásával párhuzamosan új műfajt teremtett előadóművészként. Magyar költők verseit évtizedek óta énekli – a magyar könnyűzene legjobbjainak…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!