Broadway Jegyiroda
Jegyiroda:
1075 Bp. Károly krt. 21.
Tel: 06 1 780-07-80 Nyitva: H-P: 10-18

Jegyvásárlás

Program


Oscar Hammerstein: A muzsika hangja

Oscar Hammerstein: A muzsika hangja

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. november 10. vasárnap, 16:00

Múzsák Társulat

A cselekmény egy kis osztrák hegyi faluban játszódik, Ausztria náci megszállása idején. Máriát, a novíciát rövid idővel kolostorba vonulása után a Zárdafőnöknő rádöbbenti: életvidám, világi létre teremtett személyisége távol áll a zárda szigorú rendet és fegyelmet, lemondást követelő létformájától. Saját ifjúságát és életsorsát mintegy ismétlődni látván, elküldi Máriát nevelőnőnek az özvegy, Von Trapp Georg kapitány házába. A lány kétségek, és számára ismeretlen helyzetek közepette hamarosan szinte anyahelyettessé válik a hét gyerek mellett. A kapitány újdonsült menyasszonya, Elsa riválisként tekint Máriára – nem alaptalanul. A lány egyre inkább azt érzi, hogy beleszeretett munkaadójába. Összeroppanva szökik vissza a kolostorba, de a Zárdafőnöknő hajthatatlan, és visszaküldi Máriát a kapitányhoz. Kettőjük kapcsolata mind szorosabbá fonódik. Amikor a németek megszállják Ausztriát, kiderül, hogy Georg és menyasszonya teljesen másképp vélekedik a nácikról. Az ellentét a jegyespár szakításához vezet. A kapitány feleségül veszi Máriát. A nászútról visszatérve a kapitányt katonai szolgálatra rendelik, ám ő nem hajlandó harcolni saját honfitársai ellen. A család szökni kényszerül.

"Fábri Péter dalszövegei a Proscenium Szerzői Ügynökség Kft, Bátki Mihály a HoFra Színházi és Irodalmi Ügynökség engedélyével kerültek felhasználásra.”

Jegyár: 3300 Ft

Ajánlatunk


A fiatal Edmond Dantest a menyegzőjéről viszik el a rendőrök egy feljelentés alapján. If várának börtönébe kerül, ahonnan nincs visszatérés. A vád: kapcsolat az akkor száműzött Napóleonnal. A vád hazugságra épül, de Dantes már nem tudja bizonyítani igazát.

Mindenkivel megeshet – mármint ha nő, és elmúlt annyi...

A legnagyobb slágerek Geszti Péter (és bolygónk) meghatározó korszakaiból, Rap+Az, zene+stand up, vidám időutazás, meglepő fordulatok, korszakos vendégek, és egyedülálló AI látványosság!

Ajánló


Tornádó gyorsaságú pörgések, hihetetlen jelmezek, lélegzetelállító mozdulatok és mindent elsöprő szenvedély. Ez a Grúz Állami Népi Együttes! Újra Magyarországon a…

A musicalben árva gyerekek egy csapata kószál a háborús front kellős közepén. Egy békés hajlékra vágynak, ahová behúzódhatnak éjszakára. És…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!