Broadway Jegyiroda
Jegyiroda:
1075 Bp. Károly krt. 21.
Tel: 06 1 780-07-80 Nyitva: H-P: 10-18

Jegyvásárlás

Program


Pál Utcai Fiúk szabadtéri akusztikus koncert

Pál Utcai Fiúk szabadtéri akusztikus koncert

Ezen a rendhagyó estén elhangzó dalok a PUF több, mint harmincöt éves múltját foglalják össze, de hallhatóak lesznek dalok a jelenből is, hiszen a tavaly megjelent új PUF lemezről is eljátszik majd egy pár dalt a zenekar, kiegészülve állandó vendégzenészeivel Szücs ’Qka’ Krisztiánnal (fúvós hangszerek), Dióssy Ákossal (billentyű) és Albert Zolival (fúvós hangszerek).

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. szeptember 11. péntek, 20:00

A Pál Utcai Fiúk 1983 nyarán Szigetszentmiklóson alakult barátokból, iskolatársakból és már azon a nyáron megtartják az első koncertjüket. A koncertezést a mai napig nagy lelkesedéssel folytatják, több mint 1500 élő fellépés van a hátuk mögött. Az első albumuk 1990-ben jelenik meg, amit még 6 további stúdió album követ, a koncertlemezek és a válogatás kiadványok mellett.

 

A zenekar felállása:

 

Potondi Anikó - ének

Farkas Zoltán - dob

Leskovics Gábor- ének, gitár

Molnár Balázs - gitár

Szűcs Qka Krisztián - trombita

Varga László – basszusgitár

Dióssy Ákos – billentyű

 

A koncert a Klauzál Ház kertjében kerül megrendezésre, esőhelyszín a színházterem.

 

 

 

 

Ajánlatunk


A világon először a Madách Színház kapta meg a jogot, hogy non-replica változatban állítsa színpadra a Mamma Mia! musicalt. A bemutató 2014 augusztusában a Szegedi Szabadtéri Játékokon, szeptemberben pedig a Madách Színházban volt.

A Ferencsik bérlet koncertjein a Nemzeti Filharmonikus Zenekar a bécsi klasszikához illőn csökkentett létszámmal lép pódiumra. A záróesten mindehhez még egy izgalmas mozzanat csatlakozik: a K. 467-es C-dúr zongoraversenyt nem modern instrumentumon, hanem fortepianón halljuk.

A 60 perces angol nyelvű túrák mindennap háromszor (13:30, 15:00, 16:30) indulnak. Időszakosan olasz, francia, spanyol, német és magyar nyelvű túrák is elérhetőek. Jegyár: 9000 Ft Próbák ideje alatt a nézőtér nem látogatható. Előadások idején az épületlátogatás szünetel.

Ajánló


„Nem fiatalok. Nem szépek. Nem hibátlanok. De ma este színpadra lépnek, és le sem engedjük őket, míg nem marad –…

Evita egy fogalom. Evita a nő - kultikus imádat és totális elutasítás között. Evita a megértett és eltaszított. Evita az…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!