Broadway Jegyiroda
Jegyirodák:
1026 Bp. Gábor Áron u. 74-78. (Rózsakert)
Tel: 340-40-40 Nyitva: H-P: 10-19h Szo:10-17
1075 Bp. Károly krt. 21.
Tel: 06 1 780-07-80 Nyitva: H-P: 10-18

Jegyvásárlás

Program


Paloznaki Jazzpiknik / 2 napos bérlet -  Aug. 3-4.

Paloznaki Jazzpiknik / 2 napos bérlet - Aug. 3-4.

Jazz, bor, buli, Balaton 2 napon át! SOUL II SOUL feat. Jazzie B & Caron Wheeler, Electro Deluxe, Kraak & Smaak Live Band és Geszti+Jazz+Az+Lányok a 7. Paloznaki Jazzpiknik színpadán!

 több

A Paloznaki Jazzpikniken a fűben ülős, napsütéses délutáni koncertektől a klubhangulaton át a nagykoncert élményig mindent megtalálsz idén is!

A pénteki napon Fábián Juli emléke előtt tisztelgünk, a nagykoncerten közreműködik: Zoohacker & Random Trip Allstars feat. Tóth Vera, John Whitfield (USA), MC Kemon, Carl Avory (UK), Micheler Myrtill.

Augusztus 3. kiemelt előadói a brit soul csapat, a SOUL II SOUL feat. Jazzie B & Caron Wheeler és a báránybőrbe bújt funkos groove-os farkasfalka, az Electro Deluxe. Hihetetlen színpadi showra, lüktető és lágyan simogató dalokra is számíthatunk.

A Jazzpiknik szombati napján a Soul Surge energikus pop-funk zenéje teremti meg a hangulatot a MOL Nagyon Balaton Nagyszínpadon. Az este sztárjai a Kraak & Smaak Live Band és a Geszti+Jazz+Az+Lányok produkció. A Geszti+Jazz+Az+Lányok minden, ami Gesztiben jó, egy új, ütős, szórakoztató produkcióba sűrítve. Geszti Péter legjobb dalai egyedi felállással, fúvósokkal szólalnak meg és itt lesznek a Jazz+Az "lányai" is: Váczi Eszter, Behumi Dóri és Kozma Orsi. A Kraak & Smaak Live Band neve a „ropogós és finom” kifejezést rejti, ami zenei újításukra utal: fellépéseiken keverik az élőzenét és a DJ-szetteket. A stílusában nehezen behatárolható zenekar mindenből a legjobbat válogatta össze: acid jazzből, hiphopból, soulból, funkból, house-ból. Mindegyik tökéletes hozzávaló egy csillagos augusztusi estéhez.

A koncertek előtt és után pedig a házigazda Homola Pincészet borteraszáról ismert DJ a szőlőben DJ-i gondoskodnak a hangulatról.

A pénteki és szombati napon, a Tájház udvarán helyet kapó Fábián Juli Színpadon klubhangulatra és erős hazai zenei felhozatalra lehet számítani. A Taittinger Jazz és Pezsgőbárban a mediterrán jazzé a főszerep, míg a Sáfránkert Vendéglő előtti Audi Stage-en jazzformációk és Dj-szettek adják majd az aláfestést.
Pénteken fellép a Muck Éva Trio feat. Kovács Réka, a progresszív fúziós jazzt játszó Várallyay Petra trió. Izgalmas zenei utazást ígér Indigó koncertje, az estet pedig a Pankastic! zárja.

A szombati fellépők között lesz Ruby Harlem, Antonia Vai, Shaibo, valamint Tandi Flora és zenekara Sinha Róbert zseniális gitárjátékával kiegészülve.

A Taittinger Jazz és Pezsgőbár romantikus hangulatát idén is élvezheted, míg a Sáfránkert Vendéglő előtti Audi Stage-en jazzformációk és Dj-szettek utcazene jelleggel szórakoztatják a közönséget.

A két napos bérlettel augusztus 3-án és augusztus 4-én 16:00-tól léphetsz be a fesztiválra.

Tölts 2 igazi kikapcsolódást nyújtó napot a Balaton mellett: napközben mártózz meg egy közeli strandon, délután indítsd az estét fűben ülve, napsütésben, borral a kézben a Nagyszínpad első koncertjén, azután válogass a 4 színpad programjai közül. Délutánonként interaktív gyerekprogramokkal várják a kicsiket a Fábián Juli Színpadnál és a Nagyszínpad mellett. A programok mellé a Homola Pincészet és a környék legjobb borait, valamint minőségi fesztivál-ételeket kínálnak.

www.jazzpiknik.hu

Ajánló


Hazánk egyik legnagyobb hagyománnyal rendelkező és egyben legnépszerűbb kulturális rendezvényének központi eleme az…

Az Alba Regia Szimfonikus Zenekar bemutatja Parlami d’Amore - TRE TENORI olasz nyáresti…