Broadway Jegyiroda
Jegyiroda:
1075 Bp. Károly krt. 21.
Tel: 06 1 780-07-80 Nyitva: H-P: 10-18

Jegyvásárlás

Program


Parker Jazz Club - Gáspár Károly Duó

Parker Jazz Club - Gáspár Károly Duó

Gáspár Károly zongorista a hazai jazz élet egyik meghatározó szereplője. Sokrétű zenei tevékenysége mellett a Karc FM szerkesztő-műsorvezetője, a JazzMa.hu kritikai rovatvezetője, és a Magyar Jazz Szövetség vezetőségi tagja.
Triójával saját kompozíciókat és jazz standard-eket egyaránt műsoron tartanak.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. június 20. csütörtök, 19:00

Zenéjükre jellemző, hogy friss és előremutató, romantikus és esztetizáló, ugyan akkor tiszteletben tartja a mainstream jazz hagyományait.
A hármasban Gáspár Károly partnerei: Horváth Balázs bőgős, és Varga Bendegúz dobos.

2017. februárjában jelent meg a trió első albuma, „The Outsider” címmel, a Hunnia Records gondozásában. A korongon nyolc Gáspár kompozíció mellett, egy Horváth Jenő dal, a „Ma este nem gondoltam rád” feldolgozása hallható.
Ugyan ebben az évben a JazzMa.hu olvasói szavazatai alapján „Az év lemeze”-díjat nyerte el a „The Outsider”. 2019-ben pedig Fonogram-díjra jelölték.
2019. márciusában, a Tom-Tom Records kiadásában látott napvilágot a Gáspár Károly Trió második albuma, „Salvation” („Megváltás”) címmel.

Fotó: Gabor Kotschy

A koncertet megelőző kávéházi beszélgetés vendége lesz P. Kovács Péter vasszobrász.

Ajánlatunk


A német színház és film megújítója, Rainer Werner Fassbinder műve egy idősödő takarítónő és egy bevándorló szerelmén keresztül az emberi kiszolgáltatottság történetét meséli el szívszorító egyszerűséggel és tisztasággal.

Poirot nyomozó kényelmes hazaútra vágyik a legendás, káprázatos Orient Expresszen. Csakhogy az előkelő útitársak között akad valaki, aki nagyon gyanús. Annyira gyanús, hogy bele is hal. A gyilkos pedig közöttünk van, hölgyeim és uraim… és nem is biztos, hogy egyetlen áldozattal beéri.

A kubai mulatók forró, szivarfüstös éjszakáinak sztárja, a kubai nép elsőszámú kedvence, a HABANA SOCIAL CLUB zenekar a 2024-es világkörüli utolsó turnéjára kiegészült a világhírű Tropicana Club szólótáncosaival és így egy különleges műsorral várja mindazokat, akik egy igazi karibi élményre vágynak.

Ajánló


„Nem fiatalok. Nem szépek. Nem hibátlanok. De ma este színpadra lépnek, és le sem engedjük őket, míg nem marad –…

Vannak nagy, mindenki által ismert klasszikus zenei mérföldkövek, amelyek egész kultúránkat meghatározzák. A Klasszik Rádió és a Danubia Zenekar közös,…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!