Broadway Jegyiroda
Jegyiroda:
1075 Bp. Károly krt. 21.
Tel: 06 1 780-07-80 Nyitva: H-P: 10-18

Jegyvásárlás

Program


PénteK13 – Cseppszínház: Pinokkió

PénteK13 – Cseppszínház: Pinokkió

Pinokkió
Mesemusical Carlo Collodi műve alapján
 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. május 31. péntek, 19:00

Dzsepetto a magányos fafaragó egy kicsi bábut farag, akit a Tündér életre kelt, hogy az öregnek örömöt okozzon. Ezzel fantasztikus kalandok egész sora veszi kezdetét. Pinokkiónak meg kell tanulnia a bátorságot, a hűséget és az őszinteséget, azonban ő csak csetlik-botlik, és egyik butaságot követi el a másik után. De végül, a Tücsök segítségével kiállja a próbát.

Szereplők: Pinokkió: Benkő Botond, Dzsepetto: Szabó Endre, Tücsök: Rékai Nándor, Tündér: Nagy Júlia /Fazekas Klaudia, Róka: Unger Vanda/ Domoki Szabolcs, Kandúr: Bús Hanga/ Czirok Laura

Közreműködnek a Csepp Színitanoda növendékei, valamint Nikodém Norbert gitáron, Varga Zoltán zongorán. Zeneszerző: Nikodém Norbert, Zenei vezető: Puzsár Norbert, Koreográfus: Bokor Zsuzsa, Rendező munkatársa: Szabó Zselyke

Rendező: Koffler Gizella

Ajánlatunk


Az interjúitokban ugattok a rendszer és a hatalom ellen. Az előadásaitok pedig ugyanazt a világot képviselik, ugyanannak a világnak a részei, amitől egyébként annyira szabadulnátok. A ti művészetetek ágyazott meg a politikának.

Az Őrült Nők Ketrece egy olyan hely, ahol mindenki az lehet, aki. Vagy épp az, aki lenni akar. És ha muszáj másnak mutatnod magad, mint aki vagy? Hit, remény, szeretet, munka, család, haza, tegnap, ma, holnap, én, te – és ketten együtt.

A művész pályafutásának 30 éves évfordulóját ünnepli idén és a jubileumi turnéja keretében dupla koncertet ad Budapesten!

Ajánló


Tasnádi IstvánA fajok eredete Nézőművészeti Kft. A színészek improvizációinak felhasználásával írta: Tasnádi István

Ha sírva akar nevetni, ezt az előadást ne hagyja ki!

A musical zenéje sokféle műfajból merít, igazán színes, magával ragadó hangzásvilágot teremtve, több igazi sláger is felcsendül a darabban.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!