Broadway Jegyiroda
Jegyiroda:
1075 Bp. Károly krt. 21.
Tel: 06 1 780-07-80 Nyitva: H-P: 10-18

Jegyvásárlás

Program


PénteK13 – Serbán Attila: Silent Night – Karácsonyi koncert

PénteK13 – Serbán Attila: Silent Night – Karácsonyi koncert

Sztárvendég: Szabó P. Szilveszter
 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. december 13. péntek, 19:00

Serbán Attila: Silent Night – Karácsonyi koncert
Sztárvendég: Szabó P. Szilveszter

„Számomra a Karácsony a legkedvesebb ünnep az évben, ami valóban a szeretetről, családról és az őszinte érzelmekről szól. Gyerekkorom igazán hideg telei, karácsonyfa-díszítései, édesanyám finom ételei mind, mind kedves emlékeket idéznek bennem. Régi nagy álmom vált valóra azzal, hogy megal kothattuk ezt a produkciót, és megajándékozhatom ezzel a koncerttel a színházszerető közönséget. Ezen az estén mindannyiunk számára jól ismert karácsonyi dalok és slágerek, a Csendes Éj, az Ave Maria és a Santa Claus Is Coming To Town című dalok részben eredeti, részben hozzám hűen, új hangszerelésben hangzanak el. Külön öröm számomra, hogy a szakma legkiemelkedőbb zenészei Temesi Berci barátom vezetésével emelik a produkció zenei színvonalát. A koncert Sztárvendége Szabó P. Szilveszter, aki az Operett Színház sztárja, nagy örömömre elfogadta felkérésünket!
Ünnepeljenek velünk! Hangolódjunk együtt az Ünnepekre!” Serbán Attila

Közreműködnek:
Billentyű - Bubenyák Zoltán,
Gitár - Dajka Krisztián,
Basszusgitár - Temesi Berci,
Dobok - Gudics Marcell

Ajánlatunk


A kubai mulatók forró, szivarfüstös éjszakáinak sztárja, a kubai nép elsőszámú kedvence, a HABANA SOCIAL CLUB zenekar a 2024-es világkörüli utolsó turnéjára kiegészült a világhírű Tropicana Club szólótáncosaival és így egy különleges műsorral várja mindazokat, akik egy igazi karibi élményre vágynak.

Előfordul: hulla, és annak fagyasztása, csontok, hányás, köpés, meztelenség, verekedés, felnőttfilm-részlet, kitört ujjak, kábítószer fogyasztása és terjesztése, méregkeverés, zászlóégetés (ja ez nem), egyszer elhangzik az a szó, hogy 'zsidó', egyszer az, hogy 'cigány'. Lesz füst, stroboszkóp, hangos zene, riasztó hangeffektek, zaj, káosz, kosz és több liter művér.

„Rájöttem, hogy az emberek soha nem fognak megváltozni. Mindig hagyni fogják, hogy az okosabb és erőszakosabb ember uralkodjon rajtuk. Aki mindent mer, annak lesz igaza! Aki felrúgja a szabályokat, az hozza majd a törvényeket, és aki a legtöbbet meri, annak az igaza lesz a legerősebb. És ráébredtem, hogy a hatalom mindig annak a kezébe kerül, aki hajlandó megragadni. Hogy csak merni kell. Ennyi az egész. És akkor elhatároztam, hogy én merni fogok.”

Ajánló


LEGYETEK SZERENCSÉSEK! táncszínházi előadás a Fitos Dezső társulat előadásában esőnap június 30.

félig mese félig musical 9-99 éves korig, két részben

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!