Broadway Jegyiroda
Jegyiroda:
1075 Bp. Károly krt. 21.
Tel: 06 1 780-07-80 Nyitva: H-P: 10-18

Jegyvásárlás

Program


PénteK13 – Sound of Silence – Simon & Garfunkel dalai: Horgas Eszter – Falusi Mariann és a ClassJazz

PénteK13 – Sound of Silence – Simon & Garfunkel dalai: Horgas Eszter – Falusi Mariann és a ClassJazz

Sound of Silence – Simon & Garfunkel dalai
Horgas Eszter - Falusi Mariann és a ClassJazz Band
 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. április 26. péntek, 19:00

A fuvolán bármit el lehet játszani – állítja Horgas Eszter fuvolaművész. Most kiváló zenekarával a mára már klasszikusnak számító Grammy-díjas Simon & Garfunkel duó legnépszerűbb dalokat fogják előadni, kicsit másképp. Az énekes-előadóművész Falusi Mariann tolmácsolásában és kivételes hangján élvezhetjük az örökzöld slágereket.
A 60-as évek két amerikai énekesének dalai olyan igényes popzenét képviselnek, ami méltán ihlette meg a két művésznőt a produkció összeállítására.
A ClassJazz Band zenekar tagjai: Dajka Krisztián gitár, Hárs Viktor basszus, ének, Kaszás Péter dob, ének, Pusztai Csaba ütőhangszerek, Révész Richárd zongora.


Ajánlatunk


Modeszt Muszorgszkij BORISZ GODUNOV Opera négy felvonásban, prológussal, orosz nyelven, magyar, angol és orosz felirattal

A fiatal amerikai orgonaművész, Bryan Anderson a Pennsylvania Államban megrendezett 2023-as Longwood Gardens Nemzetközi Orgonaverseny nagydíjasa. „Briliáns” és „első osztályú” - így méltatta játékát a kritika.

Az István, a király egy családi viszály története: Géza fejedelem halála után fia örökölné a hatalmat, de a hagyományokra hivatkozva nagybátyja, Koppány is tömegeket gyűjt maga köré. István külföldi támogatással megszilárdíthatja a pozícióját, de a véres összecsapás elkerülhetetlen.

Ajánló


A közelmúltban elhunyt, 80 esztendeje született zeneszerző emlékére rendezett koncerten egy korai elektronikus zenei kompozíciója és egy kései kórusműve mellett…

JOHANNES BRAHMS: Akadémiai ünnepi nyitány, op. 80 JOHANNES BRAHMS: D-dúr hegedűverseny, op. 77 *** BARTÓK BÉLA: Zene húros hangszerekre, ütőkre…

GYŐRI TÁNC- ÉS KÉPZŐMŰVÉSZETI ÁLTALÁNOS ISKOLA, SZAKGIMNÁZIUM ÉS KOLLÉGIUM KONCERTVIZSGA 2024

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!