Broadway Jegyiroda
Jegyiroda:
1075 Bp. Károly krt. 21.
Tel: 06 1 780-07-80 Nyitva: H-P: 10-18

Jegyvásárlás

Program


Pepita Playback Színház-Szabad?

Pepita Playback Színház-Szabad?

A playback-színházi előadás során a nézők érzései, hangulatai, személyes történetei elevednek meg a színpadon. Amit a mesélők elmesélnek, mi rögtönzéssel visszajátsszuk, - zenéljük, -rajzoljuk, -festjük a színpadon.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. november 4. szerda, 19:00

Pepita Playback Színház - SZABAD?

Szabad? Senki által nem korlátozott? Neked szabad? Akkor Nekem is? Szabad egy táncra? Szabad, ha megengedik? Vagy ha úgy döntök? Hát szabad ilyet? Szabad vagy ma este? Fogoly? Függő? Kiszabadultál? Megszabadultál? Vagy éppen fel? Te hogy vagy? Szabad?
A playback-színházi előadás során a nézők érzései, hangulatai, személyes történetei elevednek meg a színpadon. Amit a mesélők elmesélnek, mi rögtönzéssel visszajátsszuk, - zenéljük, -rajzoljuk, -festjük a színpadon.

Az előadást improvizáló zenész kíséri, és egy olyan kiállítás zárja, amelynek képeit grafikusművész tagunk, Maróti Dénes az előadás során alkotja meg.

Kerekesszékkel is látogatható!

Az Esernyős kulturális közösségi térként és kávézóként működik 3 HÉV-megállónyira a Margit hídtól.
A sokszínű programok mellett igazi kávékülönlegességek várnak mindenkit Óbuda különleges hangulatú Fő terén.

Ajánlatunk


Az eutanázia kérdése az ókor óta foglalkoztatja a közvéleményt. Szókratész, Platón és Seneca is támogatta, de az orvostudomány megalapítója, Hippokratész például ellenezte. A kérdés, van-e joga az embernek beavatkozni saját halálának folyamatába, ma is heves vitákat vált ki.

A művész pályafutásának 30 éves évfordulóját ünnepli idén és a jubileumi turnéja keretében dupla koncertet ad Budapesten!

Tavaly az Edinburgh Fringe Fesztiválon óriási kritikai és közönség sikert arató IMA újra látható a Müpa mellett felállított sátorban.

Ajánló


A világhírű francia mágus, Eric Lee először Budapesten.

A Vízkereszt viharos tengerrel, hajótöréssel, gyásszal kezdődik, és három házassággal ér véget. A kettő között viharos szerelmek ütköznek, egy részük…

A vígjáték egy izgalmas, kalandos utazáson keresztül, rengeteg humorral világít rá a középkorú nők és a változó kor kikerülhetetlen nehézségeire.…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!