Broadway Jegyiroda
Jegyiroda:
1075 Bp. Károly krt. 21.
Tel: 06 1 780-07-80 Nyitva: H-P: 10-18

Jegyvásárlás

Program


Piazzolla Tangója - Argentin Tangó-est

Piazzolla Tangója - Argentin Tangó-est

Az előadás Astor Piazzolla zenéjének ihletésére készült egész estés, élőzenés darab. Piazzolla művei mellett felcsendülnek Carlos Gardel fülbemászó dallamai is, aki szívesen dolgozott együtt a fiatal, tehetséges zeneszerzővel, valamint megjelennek még a darabban Piazzolla munkásságára ható más műfajok, pl. jazz és komolyzene is.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2021. szeptember 1. szerda, 19:00

Táncmű, amelynek során az egyes koreográfiák a férfi és nő között dúló érzések széles palettáját elevenítik meg. A koreográfiák és improvizációk változatos összeállításban mozgatják a táncosokat, akik szuggesztíven fejezik ki a zene által közvetített érzelmeket és hangulatokat. Megjelenik a tavasz vidámsága, naivitása éppúgy, ahogy egy szerelmi háromszög a kötődésekkel, féltékenységgel és megcsalással. Fergeteges lendület, majd komor hangulat, erőszak, lágyság és vadság váltakozik.

Az előadás során élőzenei kísérettel az argentin tangó valamennyi válfaja: a drámai,az elegáns tangó, a vidám milonga és a háromnegyedes vals is felvonulnak.

 

Előadják:
Budai László - Pirity Andrea
Barabás Béla - Hudry Kata
Huszár Tamás - Pálmai Adrienn
és az Argentin Tangó Táncszínház táncosai

Zenekar: Volver la Vida
Technika: Sipos Tibor
Rendező: Budai László

 

Ajánlatunk


Tornádó gyorsaságú pörgések, hihetetlen jelmezek, lélegzetelállító mozdulatok és mindent elsöprő szenvedély. Ez a Grúz Állami Népi Együttes! Újra Magyarországon a legendás Shukishvili!

A Budafoki Dohnányi Zenekar jótékonysági koncertet ad a közel 30 éve működő Tüdőgyógyászatért Alapítvány javára, amely az Országos Korányi Pulmonológiai Intézet támogatására jött létre. Az intézet az ország elismert tüdőgyógyászati centruma, elévülhetetlen érdemei vannak a légzőszervi betegségek megelőzésében, gyógyításában, valamint az ehhez köthető kutatásokban és oktatásban is. Az Alapítvány hozzájárul az intézetben zajló kiemelkedő szakmai munka minőségének támogatásához, valamint a munkahelyi környezet és feltételek fejlesztéséhez.

Május 11-én fergeteges ValMar koncerttel zárul a 2024-es Pápai Expo és Agrárpiknik, az év legmenőbb agrárrendezvénye.

Ajánló


Ivan Menchell pergő, mély emberismeretről árulkodó vérbő komédiája sok-sok kacagás mellett megható, megrendítő pillanatokat kínál mindenkinek, aki valaha szeretett és…

A művész pályafutásának 30 éves évfordulóját ünnepli idén és a jubileumi turnéja keretében dupla koncertet ad Budapesten!

Lázár Ervin mesejátékát már számos változatban láthatták az író rajongó olvasói. Tévéjáték, könyv, vagy színházi formában, sőt egy generáció nevelkedett…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!